Na zakończenie roku 2011 wymieniłem kompletny rozrząd oraz nalałem nowej oliwy i wrzuciłem nowe filtry. Do tego doszedł alarm w kluczyku i ledowe światła dzienne, szczerze żałuję założenia tych ledów no ale jak już zrobione to zrobione. Na budziku 153840 km.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Cyrus pisze:Mnie się ten R-line podoba na max, felgi ma miodzio
Aki czy ty wystawiłeś go na sprzedaż??
a no tak wystawiłem go znajdzie się ktoś to sprzedam nie to śmigam dalej, jestem zadowolony z auta
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:a no tak wystawiłem go znajdzie się ktoś to sprzedam nie to śmigam dalej, jestem zadowolony z auta
cena raczej zaporowa ja na stary model, pomimo że to bogato wyposażony R-line... ale Ty wiesz najlepiej ile jest wart Twoj samochód i ja to popieram i rozumie...
aki pisze:a no tak wystawiłem go znajdzie się ktoś to sprzedam nie to śmigam dalej, jestem zadowolony z auta
cena raczej zaporowa ja na stary model, pomimo że to bogato wyposażony R-line... ale Ty wiesz najlepiej ile jest wart Twoj samochód i ja to popieram i rozumie...
Autko przepiękne i wyposażenie w sam raz (nie za dużo, nie za mało ). Gdyby nie ta cena to już bym do kolegi jechał....
no tez tak mysle ze troche przesadzilem, interesuje mnie ile wy widzice za takiego ....
[ Dodano: Sro Lut 08, 2012 11:13 ]
WJ pisze:
Dodi pisze:
aki pisze: Gdyby nie ta cena to już bym do kolegi jechał....
ile byś był wstanie wyłożyć za niego ? tak z czystej ciekawości
Dziś ceny są takie, że Twoja odpowiada rynkowym (no może trochę wyższa).
Ale moim skromnym zdaniem są zawyżone - głównie przez droższe euro. Ja kupiłem w zeszłym roku Tourana i wiem, że w tym bym się już nie zdecydował, bo jest droższy taki sam model z tego samego rocznika o 10 tys. To już majątek.
Mam pytanie, ten moduł Bleutooth był u Ciebie w samochodzie, czy kupowałeś? Bo ja mam tylko mocowanie i zastanawiałem się nad zakupem tego adaptera - czy to ustrojstwo można gdzieś kupić. Głównie do rozmowy przez telefon.
Pozdrawiam
Karol
muddy pisze:Ja kupiłem w zeszłym roku Tourana i wiem, że w tym bym się już nie zdecydował, bo jest droższy taki sam model z tego samego rocznika o 10 tys.
patrząc na allegro to jestem innego zdania... ja kupowałem swojego w tamtym roku jak euro było po 3.9 i wyszedł mnie ok 35 tyś. 2004 rok... teraz jak euro jest średnio po 4.2 i ciezko jest znalesc ofertę z tego roku powyżej 30 tyś, wiec ceny poszły w dół a nie w góre z racji droższego euro...
muddy pisze:
Mam pytanie, ten moduł Bleutooth był u Ciebie w samochodzie, czy kupowałeś? Bo ja mam tylko mocowanie i zastanawiałem się nad zakupem tego adaptera - czy to ustrojstwo można gdzieś kupić. Głównie do rozmowy przez telefon.
Pozdrawiam
Karol
Moduł miałem już w samochodzie, widziałem podobne na allegro, i sporo tego jest na ebay.de
Wszystko śmiaga fajnie jedynym minusem to to że nie zgrywa się książka adresowa i wszystkie numery muszę szukać ręcznie w telefonie. Po za tym jestem zadowolony.