To ogłoszenie jest nieaktualne. Zobacz podobne ogłoszenia w kategorii Volkswagen w Wieluniu.
Więc nie wiem czy jest sens nad nim dumać...
Dozbieraj trochę i kup coś pewnego. Kupisz trupa za 18 tysięcy a później będzie płacz, że "to nie działa, tamto nie działa, wsadziłem 5 tysięcy a to nadal trup i VW to zło, a od Tourana to w ogóle z dala się trzymać"
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Duńczyka częściowo sprawdzisz tu http://selvbetjening.trafikstyrelsen.dk
w drugim okienku wpisz vin i skopiuj sobie raport do google tłumacza
Duńczyki po 4 latach muszą mieć przegląd a potem co 2 lata. Tu umieszczają wyniki przeglądów. Podobno duny mocno gniją, nawet blachy wv trzeba dokładnie obejrzeć
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
tak to jest już Ciapek, w naszym kraju jeszcze nie dociera do ludzie że diesel musi jeździć i ma większe przebiegi od benzyny, że nikt nie sprzeda tanio auta tym bardziej handlarz, no można by tu długo wymieniać ...
panie kolego Ciapek ja się nie pytam ile kto ma pieniedzy i za ile kto chce kupić auto tylko
co myslicie o silniku BKD bo teraz to ty nawet nie wiesz co ty w salonie kupisz to jest loteria jak ma jeżdzic to bedzie jeżdił a jak ma paść to padnie kupilem 4 lata temu passata
B4 z przebiegiem 185 tys. na bank krecony bo linka spadła po przyjeżdzie do domu podejrzewam że ma drubo ponad 400 tys. i nie sprzedam do nigdy chyba że sie rozpadnie wlewm do niego 100 litrow i 2000 tys. km na zbiorniku robie także jak ma jeżdzić to nie ważne czy ja wydam 23000 czy 33000 najwyżej zrobie ZYCIE
radzik128, tu masz rację, zakup auta to jak loteria, co możesz sprawdzić to sprawdzisz ale nigdy nie uzyskasz 100% gwarancji że auto nie padnie za chwilę.
Podobnie z silnikiem BKD, zależy jak trafisz, jak poprzedni właściciel użytkował auto, serwisował go, jaką miał nogę, czy używane na trasach czy w mieście, ilu tym autem jeździło kierowców jeżeli było firmowe wozidło. Jak kupisz zadbany egzemplarz z prawdziwym serwisem regularnie wykonywanym, podejrzewał że pojeździ bezawaryjnie.