gdybym wiedział, że pod RCD 300 można jakis kabel AUX podłączyć i do tego iPoda i to za 30 zeta to juz dawno bym to zrobił; siedze w necie i niestety nic nie mogę znaleźć poza tym co napisałem wyżej

kolesie w ASO skody na puławskiej są zieloni; podobnie w ASO VW w Piasecznie; facet spisał VIN i ma sprawdzić; jedynie co mi poweidział to to, że niektóre samochody jak ktos sobie zamówił mają w podłokietniku gniazdo do ktrórego podłącza się kabel a z drugiej iPoda i dzaiła; ja żadgnego gniazda nie mam

dzisiaj gadałem znowu z przedsatwicielem Densiona; otóż ani w RCD 300 ani na MFA nie będa się wyświeltać tytuły utworów czy nazwy wykonawców; aczkolwien na moje pytanie dlaczego wyświetlaja mi się nazwy stacji juz nie potrafił logicznie powiedzieć - będzie tak jak CD - czyli CD 1,2... oraz Track 01..... - czyli lipa - 500 stów za coś takiego to pomyłka - podobni od serii 310 juz to lepiej idzie, ale na stronie producenta nie ma takiego rozróżnienia, jest tylko na text i non text - sajgon.
wcześniej w mondziaku miałem kenwooda KDC-W6537UY z kabelkiem pod ipoda; na wyświetlaczu radia- fakt że małym ale zawsze - miałem menu jak na i podzie i bardzo szybko można było znaleźć utwór, po wykonawcy, albumie, i innych kategoriach. dension niestety tego najprawdopodobniej nie proponuje; obawiam sie ze kabel AUX też nie:(
no ale szukam dalej
i znalazłem coś takiego:
http://www.jonathansblog.net/install_xc ... pod_iphone
sądząc po opisach i komtarzach to jednak ten X car link jest OK nic nikomu się nie zawiesza - ludziska (chyba amerykany) sobie chwalą sprzęt. u nas kosztuje 270 zeta w porównaniu z densionem cena jest atrakcyjna