Wentylator chodzi po przejechaniu 10m.

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
Szamot
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: Szamot »

Muti?

Mógłbyś zdradzić gdzie można kupić elektronikę to wentylatorów i za ile? W ubiegłym roku miałem z nimi problem. Początkowo załączały się sporadycznie podnosząc obroty silnika. W końcu stało się tak, że się nie wyłączyły i akumulator zdechł. Nie miałem za bardzo kasy i wymieniłem na używkę i o zgrozo problem znowu wraca. Mam stary zestaw i mógłbym się z nim trochę pobawić jeżeli dostałbym gdzieś tą elektronikę.
Awatar użytkownika
Muti
Władca postów
Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
Imię:: Mateusz
Podziękował: 75 razy
Otrzymał podziękowań: 365 razy

Post autor: Muti »

Szamot, ja zamówiłem z Anglii tranzystory,ale podobno JUŻ są dostępne w PL..Ja nie znalazłem :P Gościu miał mi robić w weekend,ale coś mu wyskoczyło i nie zrobił,i musiałem składać wszystko z powrotem,żeby jechać do PZN.. Podejście nr 2 w ten weekend,także dam znać co i za ile mi zrobi :)
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy :)
Awatar użytkownika
Kris_Poland
Przeglądacz

Post autor: Kris_Poland »

Muti pisze:Szamot, ja zamówiłem z Anglii tranzystory,ale podobno JUŻ są dostępne w PL..Ja nie znalazłem :P Gościu miał mi robić w weekend,ale coś mu wyskoczyło i nie zrobił,i musiałem składać wszystko z powrotem,żeby jechać do PZN.. Podejście nr 2 w ten weekend,także dam znać co i za ile mi zrobi :)
i zrobil ?
Awatar użytkownika
Muti
Władca postów
Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
Imię:: Mateusz
Podziękował: 75 razy
Otrzymał podziękowań: 365 razy

Post autor: Muti »

Kris_Poland, nie. Wszystko było przegrzane,że nie było sensu naprawiać i za 300zł kupiłem nowe używane ;)
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy :)
Awatar użytkownika
Kris_Poland
Przeglądacz

Post autor: Kris_Poland »

z ktorego rocznika? i juz sie nie zalaczaja natychmiast po starcie, albo po wylaczeniu zaplonu, chodza rzadziej niz poprzednie? masz jakies oznaczenia?
ODPOWIEDZ