Spacewalker racja - forum tylko dla Tourana. Na auto.com.pl już nie zagladam mam dość przebijania się i szukania informacji. Co do współpracy tak ale w terenie wspólny zlot czemu nie, ale forum tylko dla naszych Touranków.spacewalker pisze:No to wlepe widzi kierowca na drodze, reklame na innych forach. Mysle ze na budowe regionalnych odzdzialów to troche za wcześnie.
Tez nie jestem zasista, ale jak chcesz reklamowac forum to jedz na taki zlot i po prostu pokaz stronę i tyle. Nie widze problemu. Nie chce tylko by ludzie z Passatów pisali tu o Passatach z których prócz radia i bordnetza nie pasuje nic więcej do Tourana. Masz Passata i jak chcesz wspierac to forum to u siebie na zlocie mozesz to reklamowac. Działy regionalne masz na forum Passata tez. Pomysł załozenia tego forum był jeden i sprecyzowany - forum tylko dla Touranów i tego się trzymamy.
Coś o współpracy z pewnym klubem
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Ale ty mnie nie rozumiesz. Mamy dział zaprzyjaźnione fora. Tworzymy temat www.touranklub.pl . Tourany trafiajace do klubu VW widzą wasz link i się logują. Wtedy są i tu i tam. Nic nie wiesz o takich współpracach, a są popularne.