Coś o współpracy z pewnym klubem

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

spacewalker pisze:No to wlepe widzi kierowca na drodze, reklame na innych forach. Mysle ze na budowe regionalnych odzdzialów to troche za wcześnie.
Tez nie jestem zasista, ale jak chcesz reklamowac forum to jedz na taki zlot i po prostu pokaz stronę i tyle. Nie widze problemu. Nie chce tylko by ludzie z Passatów pisali tu o Passatach z których prócz radia i bordnetza nie pasuje nic więcej do Tourana. Masz Passata i jak chcesz wspierac to forum to u siebie na zlocie mozesz to reklamowac. Działy regionalne masz na forum Passata tez. Pomysł załozenia tego forum był jeden i sprecyzowany - forum tylko dla Touranów i tego się trzymamy.
Spacewalker racja - forum tylko dla Tourana. Na auto.com.pl już nie zagladam mam dość przebijania się i szukania informacji. Co do współpracy tak ale w terenie wspólny zlot czemu nie, ale forum tylko dla naszych Touranków.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
Eljot
Władca postów
Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
Imię:: Lesław
Podziękował: 780 razy
Otrzymał podziękowań: 344 razy
Kontakt:

Post autor: Eljot »

cheles pisze:Co do współpracy tak ale w terenie wspólny zlot czemu nie
Potwierdzam i o tym w sumie myślałem...
Wszak to rodzina.
:)
[you] zobacz nasz Black Hunk
Obrazek
Sygit
Początkujący
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: Sygit »

Administrator powiedział, że jak zrobi odpowiedni dział, to Nas doda. Nie wiecie ile to potrwa? Obiecuję, że na te forum będą logować się tylko Tourany od nas. Nikt więcej :-)
Awatar użytkownika
spacewalker
Władca postów
Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
Imię:: Marcin
Podziękował: 116 razy
Otrzymał podziękowań: 697 razy

Post autor: spacewalker »

Zrobi to zrobi. Kolego, jestes w gorącej wodzie kompany. Szacunek dla amina ze chce i teraz pozostaje tylko czekac ........ A skoro mają się logowac tylko Tourany, to ile ich Tam macie ze potrzebujecie osobny dział ? Wstydzicie się byc na ogólnym czy jak ?
Sygit
Początkujący
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: Sygit »

Ale ty mnie nie rozumiesz. Mamy dział zaprzyjaźnione fora. Tworzymy temat www.touranklub.pl . Tourany trafiajace do klubu VW widzą wasz link i się logują. Wtedy są i tu i tam. Nic nie wiesz o takich współpracach, a są popularne.
ODPOWIEDZ