Witam,
Po 4 miesiącach szukania zakupiłem Turana od prywatnego właściciela.
Rok 2006, 1,9 TDI 105KM. Przebieg 202k niby wiarygodny. Auto sprowadzone z Francji w 2010 z przebiegiem 145k. Auto w Polsce więc 4 lata i przebieg w Polsce 60k. Było to 3 auto w domu i służyło do wożenia 3 dzieci do przedszkola/szkoły co widać szczególnie na podsufitce która cała jest w odciskach małych palców. Dzwona żadnego nie miało jedynie klapa bagażnika(okolice światełek oświetlających tablice rejestracyjną) wymaga korekty lakiernika. Wymieniłem rozrząd gdyż według książki wcześniejsza wymiana była przy 122k, olej i filtry. Zrobiłem w ciągu tygodnia 1000km i wygląda na to że wszystko ok:)
Pozdro
Witam z Krk
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
- kotlar
- Kandydat
- Auto:: 1,9/105/2006
- Imię:: kotlar
Re: Witam z Krk
Spoko założę tam temat ale już z szerszym opisem tutaj jedynie chciałem zakończyć temat powitania i przedstawić że mam już swojego Tourana.Turanek pisze:Załóż proszę wątek w dziale Mój Touran i tam przeniosę twój powyższy post
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Re: Witam z Krk
witaj, zapraszam również do działy spotkań regionalnych - może coś ukręcimy...
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol