Łukaszz pisze: a jak im powiedziałem że obecnie ma prawie 190 tyś to mówili cholera to długo już nim nie pojeżdzisz
Wiesz .... no mają trochę racji, auto po blisko 200 kkm to jak człowiek po 60-65 latach życia - igła to nie jest i staje inaczej ..... .
troche tak... ale też nie wolno wrzucać wszystkich samochodów z przebiegiem 200 tys. km + do jednego wora... tak samo jak z ludźmi ( skoro juz taki przykład dałeś )... samochód z przebiegiem orginalnym 200 tys. stawiając obok drugiego takiego samego użytkowanego przez kogoś innego, dzieli czasami przysłowiowa przepaść... wszystko zależy jak kto dbał, jak było jeżdżone, co wymieniane w przeciągu tego przebiegu, w jakich warunkach jeździło itd. itp. i birąc pod uwagę to ten pierwszy może mieć kondycję jak dopiero po dotarciu a ten drugi juz kończyc powoli swój żywot... i tak samo jest z ludźmi... reasumując przebieg auta nie powinien być głownym wyznacznikiem w jego ocenie, tylko obecny stan techniczny no i rzetelna historia...
Miałem dzis na rolkach Passata z przebiegiem ponad 200kkm i powiem tak... Auto przejrzałem bardzo dokładnie. Moja opinia.... IGŁA, silnik stan super, zawieszenie idealne, blacha bardzo zadbana. Auto dostało wirusa, ładnie oddało zadana moc(wykres dodany dziś do tematu wykresy z hamowni). Więc czcze gadanie, że przebieg jest wyznacznikiem stanu technicznego pojazdu można sobie wsadzić między bajki. Prawda jest taka, że jak dbasz i serwisujesz tak masz.
Pozdr
Jacek V-TEC Łowicz Regeneracja układów wtryskowych diesel, regenerujemy wtryski commonrail piezo i elektromagnetyczne Regeneracja Turbosprężarek już od 500zł, montaż i demontaż na miejscu!
Sprzedaż Turbosprężarek nowych i używanych (po regeneracji).
O nas i to co zrobiliśmy: https://www.facebook.com/v.tec.tuning.lowicz/
KriSSo pisze:No to fajno. Będę autko serwisował jak należy i za 150 czy 200 kkm wciąż się cięszył z posiadania igły. Pozdro.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Śmierdzi sarkazmem na odległość, ale looz uzytkuj nawet i 500 tyś.
Jacek V-TEC Łowicz Regeneracja układów wtryskowych diesel, regenerujemy wtryski commonrail piezo i elektromagnetyczne Regeneracja Turbosprężarek już od 500zł, montaż i demontaż na miejscu!
Sprzedaż Turbosprężarek nowych i używanych (po regeneracji).
O nas i to co zrobiliśmy: https://www.facebook.com/v.tec.tuning.lowicz/