Klubowy znaczek TKP na grill
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
jest racja - bajerne metalowe świecidełko szybko znajdzie amatora - to by musiało być coś zintegrowane z grilem a i tak pewnie by ktoś skosił. U mnie była próba wyrwania przedniego znaczka z grila - uszkodzony ale ocalał.
Do tematu - naklejka będzie lepsza !!!! bardziej praktyczna, tańsza - same zalety
Do tematu - naklejka będzie lepsza !!!! bardziej praktyczna, tańsza - same zalety
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Ze znaczkami, tak już jest, że zawsze znajdą się na nie amatorzy. Sam pognałem kilku, jak się dobierali do toyoty.. Firmowe znaczki, komuś sie pewnie przydają do kolekcji.. Myślę, że blaszka TKP do niczego nie może się przydać.. no chyba że to kolekcja "znaczków klubowych".. Co innego GTI.. albo M-pakiet.. to dopiero jest lansik
Ale zawsze mogę się mylić..
Nalepki na szybę, są mylące, bo dużo jest różnych nalepek na autach, i nie każdy zwróci na nią uwagę.. Ja jak widzę auto z naprzeciwka, to odruchowo spoglądam na rejestrację. Dopiero jak jest znajoma, to patrzę do góry, kto jedzie.. Ale to takie "zboczenie" z dziecinnych lat/zabaw z braćmi..
Znaczek na grillu, tak mi się nasunął sam, jak widziałem tą oktavię (chyba).
W Skodzie jest o tyle gorzej, że pola są pionowo.. więc znaczek odstaje. W turkach są poziomo.. Można więc znaczek schować bezpiecznie, a nie straci na swojej funkcjonalności.
No ale to tylko moje bajdurzenie.. Sorki że się wciąłem w dyskusję..
Jak pomysł chwyci, to będzie dobrze, a jak nie, to drugie dobrze
Myślę, że admin, jeśli może, to powinien po prostu wydzielić go z dyskusji o nalepkach i nadać mu tytuł "o blaszkach na grilla"
.. co by nie było śmieci tu w temacie..

Ale zawsze mogę się mylić..
Nalepki na szybę, są mylące, bo dużo jest różnych nalepek na autach, i nie każdy zwróci na nią uwagę.. Ja jak widzę auto z naprzeciwka, to odruchowo spoglądam na rejestrację. Dopiero jak jest znajoma, to patrzę do góry, kto jedzie.. Ale to takie "zboczenie" z dziecinnych lat/zabaw z braćmi..

Znaczek na grillu, tak mi się nasunął sam, jak widziałem tą oktavię (chyba).
W Skodzie jest o tyle gorzej, że pola są pionowo.. więc znaczek odstaje. W turkach są poziomo.. Można więc znaczek schować bezpiecznie, a nie straci na swojej funkcjonalności.
No ale to tylko moje bajdurzenie.. Sorki że się wciąłem w dyskusję..
Jak pomysł chwyci, to będzie dobrze, a jak nie, to drugie dobrze

Myślę, że admin, jeśli może, to powinien po prostu wydzielić go z dyskusji o nalepkach i nadać mu tytuł "o blaszkach na grilla"

:::...Lepiej stracić pięć minut z życia, niż życie w pięć minut...:::
- Johny7205
- ____________________
- Auto:: 1T2T21 1.9TDI Trendline+
- Imię:: Janek
- Podziękował: 69 razy
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
Ja również uważam, że znaczek na grill Tourana wzorem skody OCP jest super pomysłem. Będzie wyglądać elegancko i dużo lepiej niż nalepka na szybie. Widziałem kilka oktavii ze znaczkiem klubowym na grillu i wygląda to naprawdę fajnie.
Musimy tylko pokombinować nad projektem i potem wykonaniem takiego znaczka.
Możnaby zapytać chłopaków z OCP gdzie wykonują swoje znaczki. Są również producenci pojedynczych liter chromowanych samoprzylepnych u których można sobie zamówić dowolny napis, reklamę nazwę www swojej firmy itd. Może taki producent wykonałby znaczek TKP dla nas?????
Musimy tylko pokombinować nad projektem i potem wykonaniem takiego znaczka.
Możnaby zapytać chłopaków z OCP gdzie wykonują swoje znaczki. Są również producenci pojedynczych liter chromowanych samoprzylepnych u których można sobie zamówić dowolny napis, reklamę nazwę www swojej firmy itd. Może taki producent wykonałby znaczek TKP dla nas?????

- marek 1970
- Użytkownik
- Auto:: be Touran 1,9AVQ 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 46 razy
Witam koledzy, wzorując się na waszych pomysłach zrobiłem chałupniczym sposobem znaczek na grill klubowy. z 3mm nierdzewnej blachy wyciąłem prostokąt dł około 12cm i szer.3 cm wywierciłem w nim otwory na śrubki z nakrętką do przykręcenia sprężyn trzymających blachę na grillu z podłożonymi podkładkami z gumy co ją usztywnia i amortyzuje. łby śrub spiłowałem, blachę pomalowałem lakierem czarny mat, a następnie zakupiłem w sklepie motoryzacyjnym literki o wys. 3 cm za 1,99zł./szt. i przykleiłem na blachę. efekt widoczny na zdjęciach. pomysł do rozwinięcia według własnej inicjatywy.