ZMIANA KOLORU

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
hagio
Expert
Auto:: TRENDLINE 2.0 16V BKD2005
Imię:: BARTOSZ
Podziękował: 276 razy
Otrzymał podziękowań: 153 razy
Kontakt:

Re: ZMIANA KOLORU

Post autor: hagio »

Miki76 pisze:
hagio pisze:Panowie czy ktoś z was jest już po,lub przymierza się do zmiany koloru,a dokładniej oklejeniem folią swojego auta?Mam zamiar na wiosnę trochę okleić auto,jednak jest dylemat czym?,gdzie? i jak?. Może jest ktoś obcykany w programach graficznych i umie wyczarować czarnego tourana 1T z białą maską,dachem i klapą z tyłu.Mile widziane wasze pomysły na czarnego Tourana.
Bartek ta firma http://zmienkolor.pl/ mieści się w Poznaniu podjedź sobie i się wypytaj bo ja był bym też zainteresowany
Miki76 jak tylko znajdę chwilkę po świętach to podjadę lub zadzwonię.
kilka zdjęć lamp na aucie(brudnym)
Załączniki
prawa tył bez.jpg
Awatar użytkownika
JEDARO
Expert
Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
Imię:: Darek
Podziękował: 214 razy
Otrzymał podziękowań: 518 razy

Re: ZMIANA KOLORU

Post autor: JEDARO »

Kolego nie chcę siać zamętu ale z doświadczenia kolegi wiem, że lepiej nie oklejać folią lamp a dlaczego to już wyjaśniam. W Polsce panuje taka zasada, że gdy ktoś wjedzie Ci w tył auta to jest sprawcą ( w większości przypadków) ale jak wiadomo Ubezpieczalnie łapią się różnych chwytów żeby tylko nie wypłacić odszkodowania i kolega miał taką sytuacje posiadał oklejone lampy folią w BMW e30 i kobieta wjechała mu w tył po tym jak on musiał awaryjnie hamować i rzeczoznawca dopatrzył się foli na lampach i stwierdził że nie mają homologacji dopuszczenia do ruchu niestety mimo spraw w sądzie kolega nie odzyskał kasy także ja bym się zastanowił i lepiej kupić np od crossa a nie oklejać do tak dla przestrogi pozdro
Touran By JEDARO
Caddy By JEDARO
Jest i Tiguan :)
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie
Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
ODPOWIEDZ