Myślcie i dyskutujcie, Jarry posłucha Waszych opinii ja je wprowadzę w życie

Witam, uważam ,że miniaturki powinny być podpisane, ba dlaczego mają być anonimowe niech przyniosą dumę właścicielom jak te dużego formatu z dużym czytelnym nickiemrock4 pisze:Proszę, wypowiedzcie się w większym gronie, co do podpisu miniaturek to jeszcze dziś wieczorem uzupełnię kalendarz o podpisy właścicieli Touranów - miniaturek
wysokość czcionki podpisu miniaturki to ok. 10mm (zdjęcie miniaturki ma 60mm)
Też tak myślę tomasino74 tylko dlaczego twój nick bije tak po oczach, a ci mali są anonimowi też uczestniczyli w powstawaniu kalendarzatomasino74 pisze:Dla mnie też jest dobrze. Podpisy w miniaturkach chyba nie są konieczne.
Bardzo fajne bo wszyscy zostali potraktowani równo, a miniaturka czy duże to kwestia uczciwego głosowania
Kalendarz jest w dwóch wersjach językowych polskiej i angielskiej.Robcio pisze:Druga kwestia to jezyk... jestesmy klubem polskim, wiec dlaczego miesiace mialyby byc w obcym jezyku? Nie widzialem nigdy kalendarza z innego kraju z polskimi oznaczeniami dni i miesiecy
...a to ok, myslalem, ze mamy wybrac jedna wersje. Mimo wszystko... dostal ktos kiedys kalendarz od Fina czy Chinczyka z polskimi miesiacami? Nami generalnie nikt sie nie przejmuje, ale my to co innego... nasza duma jest falszywamarynarz75 pisze:Kalendarz jest w dwóch wersjach językowych polskiej i angielskiej.
pewnie nie i dlatego nie robimy kalendarza ani po Fińsku ani po chińsku... ale ja np z przyjemościa powieszę "u siebie" w kabinie wersje angielską aby mój duński zmiennik mógł tez skorzystać, a nuż kupi Tourana...Robcio pisze:Mimo wszystko... dostal ktos kiedys kalendarz od Fina czy Chinczyka z polskimi miesiacami?
Marek, niebieski ma też Ford, do niedawna FIAT i trochę w BMW, a czerwonym aspirujemy do AUDITuranek pisze:Czerwony = Audi
no i w logo pewnej znanej firmy "w-obiektywie.eu"rock4 pisze:Marek, niebieski ma też Ford, do niedawna FIAT i trochę w BMW
Zamierzone, by nie zaśmiecać ilością detali kalendarza. Strona naszego forum (fachowo się to chyba layout nazywa) również nie posiada tekstu: www.touranklub.plLYJO pisze:W logo klubu brakuje www.
Nie wiem czy to zamierzone, ale takie gole jakoś te logo.
Tylko ty pisałeś o tym? hmmmLYJO pisze:No i widać w końcu sugestie o których pisałem przy kalendarzu w tamtym roku.
Są miniaturki a co z tym idzie więcej naszych aut, jest wyraźny "datownik".
DziękiLYJO pisze:Podoba mi się. Gratulacje dla grafika