sobota mi pasuje (mam wolne ) ,
pogoda w sumie do bani , bo ma padać i tylko 12-13st zapowiedziane ale jakby co to Ja i tak jestem (może nawet w trójkę z małym przyjedziemy wówczas)
sianko86 zna na pewno fajne miejsce pod Koronowem (awaryjny pas startowy).
Ta sobota do 13-14.oo zajęta (msza w Koronowie za Julki rodzinę i konieczna wizyta u mojej matki w Bydgoszczy).
W niedzielę na wybory zdążę przez cały dzień iść, a więc może niedziela...
No Panowie zapodawać!!!
niedziela też mi pasuje, godziny 12-14ta? a Koronowo znajdę
bo wiecie,Ja jestem Torunianin napływowy
na wybory trza iść głosować! tyko nie wiem czy za kimś czy przeciwko komuś
Widzimy powoli ze pasuje niedziela.Dla mnie moze byc tez sobota,ale Eljotowi odpada.Czekam na reszte osob zeby sie okreslili.
Co do miejsca to poki co stawiamy na ten pas startowy kolo Koronowa.Nie znam zupelnie miejscowki, prosilbym o jakies szczegoly... czy jest tam jakis plac, moze bar zeby sie jakiejsc kawki napic, moze usiasc? Zorientowanych prosil bede o doladny namiar miejsca: numer drogi, kierunek, moze jakas mapka, koordynaty gps.
Sprawa pogody. Prognozy sa rozne. Ma padac w sobote, a nie ma padac w niedziele i odwrotnie. Nie wiem jak nastepny weekend.
Ten pas, to luźna propozycja była z mojej strony.
Może ktoś zaproponuje coś bliżej...
To ma być dyskusja panowie nie, że jeden tryknie...
Dla kolegów z Piły i Wałcza to jakieś 50 kilo więcej, lokalizacja z dużym parkingiem i papu & kawa
To dobry pomysł!
PANOWIE
lipa , właśnie zadzownił mój szef z zagranicy i ściągnął mnie w niedzielę do firmy (bardzo ważna sprawa - niestety), dlatego niedziela mi odpadła
naprawdę nie mam na to wpływu i muszę się stawić w firmie (planowo dzień wolny od pracy), życie
Przepraszam za zamieszanie, ale muszę zmienić moją decyzję - pasuje mi sobota w tym wypadku
Gdyby co znalazłem na mapie pozycję GPS:
53°18'45.00"N
17°59'32.05"E
To jest parking przed pasem.
Zaznaczam, że to TYLKO moja propozycja i nie jest wiążąca.
Całość prowadzi Ciapek.
Inni też mogą strzelić jakieś propozycje, no dalej...
A może lotnisko w Pile? Mógł bym zrobić rozeznanie co, gdzie i jak. Jest sens panowie? Ja i tak jestem do przyszłego tygodnia bez auta... Mrs. lakiernik sie Nim zajmuje Jutro idę w odwiedziny do pacjenta bo od wtorku sam!