głośniki z Q5
-
grzegomir
- Użytkownik
- Auto:: Touran BKC 2004
- Imię:: grzesiek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
Re: głośniki z Q5
no właśnie te całe zestawy mają sens tylko że kompletny... zestaw głośniki gwizdki wzmacniacz subwoofer koszt minimum 1500zł troche drogo jak na części z odzysku
grzegomir
-
Damian15
- Specjalista
- Auto:: Touran '03 AZV
- Imię:: Damian
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Z tego co do tej pory wyszukałem to te głośniki: http://allegro.pl/crunch-gtx-6-2c-125w- ... 32987.html (oczywiście jeżeli piszą w aukcjach) według mnie najlepiej wychodzą na tle cena/moc. Sam jak będę bawić się w audio to chyba skuszę się na taki zestaw. No ale wybór należy do Ciebie 
-
tomix
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,6 TDI 2011
- Imię:: TOMEK
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
a one na glebokosc wejda ?Damian15 pisze:Z tego co do tej pory wyszukałem to te głośniki: http://allegro.pl/crunch-gtx-6-2c-125w- ... 32987.html (oczywiście jeżeli piszą w aukcjach) według mnie najlepiej wychodzą na tle cena/moc. Sam jak będę bawić się w audio to chyba skuszę się na taki zestaw. No ale wybór należy do Ciebie
-
tomix
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,6 TDI 2011
- Imię:: TOMEK
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
dokladnie, ale na ile sobie mozna pozwolic na "wystawania" glosnika do wewnatrz (orginal 3 cm) mam na mysli magnes, orginal glosnik dystans ma 5 cm przedstawia sie nastepujaca--foto. Ciekawi mnie tazke czy ktos na seryjnych glosnikach dawal wzmacniacz 4 kanalowy i jaka jest roznica w graniu. PozdrawiamDamian15 pisze:Zawsze są dystanse
-
Damian15
- Specjalista
- Auto:: Touran '03 AZV
- Imię:: Damian
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Na serii coś tam będzie inaczej grało ale bez wygłuszenia to szkoda czasu i pracy na podłączanie wzmacniacza...
-
krzysaudi
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Ja rok temu klientowi podlaczalem w vw golf V glosniki pod 4 kanalowy wzmacniacz i byla roznica na + . Co prawda zmienialem je kilka miesiecy pozniej na focale ale daly rade wytrzymac . Co prawda wzm mial 50Wat rms co jest dobre 2 razy tyle co fabryczneradio 
Audi i Elektronika no i Amelka 
Touran 170 koni po koksie , zmienione podswietlenie licznika na biale , dolozone bi+xenony , mfd2 + tuner MPG4 z usb ....
Touran 170 koni po koksie , zmienione podswietlenie licznika na biale , dolozone bi+xenony , mfd2 + tuner MPG4 z usb ....