Jest , a że będać adminem... nie lubię robić syzyfowej pracy przy kompieCyrus pisze:Tak ale czy nie uważacie że jest to uciążliwe wchodząc na forum i mając 40 tematów witam i tak w koło. Non stop muszę zaznaczac jako przeczytane lub igmoruj

Jest , a że będać adminem... nie lubię robić syzyfowej pracy przy kompieCyrus pisze:Tak ale czy nie uważacie że jest to uciążliwe wchodząc na forum i mając 40 tematów witam i tak w koło. Non stop muszę zaznaczac jako przeczytane lub igmoruj
Łeeee a można kupić myszkę do smartfona?niko02 pisze:Nie. Kup sobie myszkę z rolką, będzie Ci łatwiej.Cyrus pisze: czy nie uważacie że jest to uciążliwe wchodząc na forum i mając 40 tematów
Zawsze wiedziałem że jesteś zabawny.niko02 pisze: Nie. Kup sobie myszkę z rolką, będzie Ci łatwiej.
Ależ oczywiścieKriSSo pisze:Łeeee a można kupić myszkę do smartfona?
Serio mówię, bo w pracy mam stacjonarkę i myszkę, więc to bardzo mi ułatwia czytanie, dlatego do 15:30 staram się wszystko ogarnąć na forum, żeby w domu mieć jak najmniej do czytania, bo przewijanie touch padem jest męczące.Cyrus pisze:Zawsze wiedziałem że jesteś zabawny
Dokładnieaawol pisze: Jak będzie jeden temat to przywita się Jasio i Kazio a co z ludźmi, którzy ich witają mają odpisywać każdemu z osobna ( jak? )
To jest najważniejsza rzecz i trzeba tego pilnować, a nie, że mi się nie chce.aawol pisze:gdy wprowadzimy wspólny temat powitań to zniknie moim zdaniem idea powitań tak pilnowana dotychczas na naszym forum.
No i dobrze. Trzeba się trzymać jakichś zasad, bo jak ich nie będzie, to wolna amerykanka. Każdy robi co che, każdy pisze gdzie chce... Bez sensu.patarek pisze:Wiele osób się wita tylko po to bo taki jest wymóg.
Jest obłudna jak ale tak samo jak to, że każdy nowy użytkownik zostanie Donatorem, fanem Tourana i będzie swój cały wolny czas poświęcał dla forum.patarek pisze:Taka idea witania się na forum chyba jest troszkę "obłudna" ??
Niestety nie każdy ma czas z administratorów, żeby wszystko ogarnąć, co jest normalną rzeczą.kazan13 pisze:użytkownika przez "byle kogo" - bez urazy, powinna to robić tylko administracja
No to spróbuj to samo znaleźć przez Google wpisując .............. touran klub polska i gwarantuję Ci, że znajdziesz wszystko, czego szukasz.kazan13 pisze:to samo dotyczy komentarzy, nie raz szukałem poprzez zakładkę "Szukaj" i troszkę trzeba wiedzy aby precyzyjnie sformułować treść szukaną żeby były efekty, ale są mądrzy koledzy - obserwując forum osoby te się powtarzają - jak tylko ktoś zada pytanie to walą
No to skoro są tu na chwilę, dopiero szukają auta itp to nie muszą od razu zakładać tematu, żeby powiedzieć "dzień dobry"... Ty zaraz dorobiłeś do mojej odpowiedzi całą ideologię o innych markach samochodów.jarry pisze:LYJO napisał(a):
A ja bym wprowadził zamiast pojedyńczych powitań, zasadę, że jeśli chcesz się przywitać to możesz to zrobić od razu przedstawiając swoje auto w odpowiednim dziale
świetny pomysł- już widzę nasze zadowolenie z prezentacji Fiatów, Opli, Peugeotów i wszelkiej innej maści pojazdów... duża część osób w powitalni szuka dopiero Tourana, szuka informacji o Touranie ale nie chce posiadać (dla kogoś z rodziny, znajomych), wreszcie ma inne auto ale lubi z nami być, i są to często aktywni userzy...
eee..., bez przesadyjarry pisze:poczucie humoru mają ludzie inteligentniCyrus pisze:Zawsze wiedziałem że jesteś zabawny![]()
tak będzieaawol pisze:gdy wprowadzimy wspólny temat powitań to zniknie moim zdaniem idea powitań
dokładnieaawol pisze:Albo każdy z osobna ( i to jeszcze fajnie było by żeby nowo przybyli podawali z jakiego są regionu- zasugerować jakiś wzór powitania...) albo całkowita rezygnacja z zagadnienia
patarek pisze:Wiele osób się wita tylko po to bo taki jest wymóg. Przeczyta to co potrzebuje i zapomina.
Taka idea witania się na forum chyba jest troszkę "obłudna" ??