widziałem kilka wykonań w jednym kawałku i zawsze wołało o pomstę do nieba - o parowaniu takich "kaset" już nawet nie wspominam
dodatkowo szukałem rozwiązania dynamizującego linię przodu nadwozia czyli jakiegoś skośnego rozwiązania, nr 7 spełnia moje wymagania, ale zderzak jeszcze nie powiercony
No ten nr 7 to faktycznie jeszcze by pasował może.
W realu zdecydowanie inaczej to będzie wyglądać niż na prezentacji.
Przepisy pozwalają an takie umiejscowienie ?
Jak na razie to mi się żadne zdjęcie się nie podoba takie jest moje zdanie ale jak będzie zrobione i na żywo zobaczę to kto wie może będzie się fajnie prezentował jarry, Czekamy na efekt końcowy
Zmierz, czy 7 nie będzie za blisko siebie (liczy się odległość między najbliższymi siebie krawędziami wewnętrznymi). Bo wydaje mi się, że tak być nie może właśnie z tego względu.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
jeśli mogę dorzucić swoje 3 grosze... to wskazałbym na 11 ale w wersji z prawego dolnego rogu (patrząc na zdjęcie): literka "L" przewrócona o 90' w prawo. Podobny kształt widziałem w mercedesach
powiem tak, robota wykonana nad wyraz dokładnie i estetycznie, ale dla mnie to ... mało
pewnie jestem przewrażliwiony ale taki sposób montażu estetycznie mi nie pasuje, te wszystkie szpary na styku "plastyku" i RLS brrrr...
choć nie wykluczam że jak ruszę z wiertarką do mojego zderzaka wyjdzie gorzej - ale przynajmniej co się połudziłem to moje