LYJO pisze:Kolega z MB już mi odpowiedział co i jak z zamawianiem
Faktycznie 600 pln za matryce było i 50 kpl trzeba zrobić.
Panowie wszystko da się ogarnąć, tylko może faktycznie narazie nas za mało.
Na MB nam poszło z tym gładko kilka razy
Gdybyśmy mieli fundusz klubowy...
Turanek pisze:@Lyjo
Jak wygląda te chrom w eksploatacji po roku, dwóch latach? Jak wygląda chrom?
Wydaje się mi, że te literki później wymagają dokładnego czyszczenia bo brud będzie się w szczelinach mocno trzymał...
Widziałem takie ramki na mercedesie - nie było aż tak źle
Przecież niekoniecznie muszą być w "chromie" Ja bym był za tradycyjnymi. Płaskie z fajnym logiem i napisami w kolorze. Wtedy koszt podejrzewam jest o wiele mniejszy....
Turanek pisze:@Lyjo
Jak wygląda te chrom w eksploatacji po roku, dwóch latach? Jak wygląda chrom?
Wydaje się mi, że te literki później wymagają dokładnego czyszczenia bo brud będzie się w szczelinach mocno trzymał...
napis trzeba "zakonserwować" bezbarwnym lakierem bo po pół roku schodzi an myjni
jeżu pisze:Przecież niekoniecznie muszą być w "chromie" Ja bym był za tradycyjnymi. Płaskie z fajnym logiem i napisami w kolorze. Wtedy koszt podejrzewam jest o wiele mniejszy....
Przy zamówieniu na allegro jest to zestaw za 200 zł (4 zł/szt.) + 25 zł przesyłka
Przy zamówieniu poza allegro dla klubu mogło by to być 3,70 zł/szt. + przesyłka bez zmian. Tylko przedpłata.
Realizacja 1-2 dni przygotowanie projektu i około 5 dni roboczych sama produkcja.
Czy istniała by możliwość zakupu całego pakietu 50 sztuk (lub więcej - zależy ilu chętnych by było) ale wysyłka byłaby do większej ilości odbiorców ?
Chyba, że istniała by taka ewentualność, że wysyłka do jednego odbiorcy, ale z przygotowanymi rameczkami (po 2 sztuki) do kolejnej wysyłki ?
Czy istnieje możliwość, że część ramek byłaby czarnych a część chromowanych z naszymi logosami ?
Myślę, że jakby każdy z nas kupował osobno to i wyjdzie drożej i też liczba tych osób byłaby o wiele mniejsza.
W tej aukcji kpl rameczek (czarnych) wychodzi nas 6.36pln + wysyłka więc to jest dobra oferta.
W przypadku zamówienia 25x2 możemy przy zamówieniu emailowym – po za allegro udzielić 15% rabatu na towar
Może też być tak – że będzie jedna wpłaty i faktura a wysyłka do każdego z osobna – wtedy do każdego kompletu ramek trzeba by doliczyć koszty wysyłki 9,99 (poczta polska)
Podkreślam jeszcze raz jeżeli robimy sitodrukiem 50szt wszystkie muszą być IDENTYCZNE i w 1 kolorze, zgodnie z opisem aukcji i nadruku sitodrukowego każdy kolejny kolor użyty w nadruku to + 0,5 zł/szt
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy,
Jakub Żarczyński