Muti pisze:Nie słyszałem o powłoce teflonowej szczerze mówiąc O kwarcowej tak...Na pewno zabezpieczenie i to wszystko co napisali nie kosztuje 99zł,bo to by się nie opłacało,chyba że robią to aby było i aby sie świecił...do pierwszego mycia..
Raczej polecam samemu trochę poczytać,kupić kosmetyki i zająć się autem,bo prócz efektu jest jeszcze satysfakcja
Muti tak swoją drogą to mógłbyś się zająć kompendium wiedzy na temat rożnego rodzaju kosmetyków do auta mielibyśmy to już u siebie na forum zamiast latać gdzie indziej
sam rozumiesz "co z czym się je "
(oczywiście w wolnej chwili)
Muti pisze:Nie słyszałem o powłoce teflonowej szczerze mówiąc O kwarcowej tak...Na pewno zabezpieczenie i to wszystko co napisali nie kosztuje 99zł,bo to by się nie opłacało,chyba że robią to aby było i aby sie świecił...do pierwszego mycia..
Raczej polecam samemu trochę poczytać,kupić kosmetyki i zająć się autem,bo prócz efektu jest jeszcze satysfakcja
Muti tak swoją drogą to mógłbyś się zająć kompendium wiedzy na temat rożnego rodzaju kosmetyków do auta mielibyśmy to już u siebie na forum zamiast latać gdzie indziej
sam rozumiesz "co z czym się je "
(oczywiście w wolnej chwili)
Rozmawialismy o tym na spocie u Turanka i najprawdopodobniej zorganizujemy coś w stylu warsztatów z cardetailingu na spocie ogólnopolskim,a ja skompletuje kilka zestawów,które będzie można od razu u mnie kupić na zlocie po lepszej cenie(dostane rabat większy niż jest zazwyczaj-to już się pytałem i ustaliłem-a zestawy i koszty podam jak będzie ustalona data zlotu) i zrobimy warsztaty, będziemy robić autka, będę pomagał, pokazywał i będę do waszej dyspozycji z pytaniami,bo tak najłatwiej się nauczyć i zapamiętać Pasuje?
Muti pisze:Rozmawialismy o tym na spocie u Turanka i najprawdopodobniej zorganizujemy coś w stylu warsztatów z cardetailingu na spocie ogólnopolskim,a ja skompletuje kilka zestawów,które będzie można od razu u mnie kupić na zlocie po lepszej cenie(dostane rabat większy niż jest zazwyczaj-to już się pytałem i ustaliłem-a zestawy i koszty podam jak będzie ustalona data zlotu) i zrobimy warsztaty, będziemy robić autka, będę pomagał, pokazywał i będę do waszej dyspozycji z pytaniami,bo tak najłatwiej się nauczyć i zapamiętać Pasuje?
super pomysł... taki prawdziwym detalingiem zainteresowałem sie w tym roku, choc caałkiem zielony w tym temacie nie byłem, ale wiem ze musze sie jeszcze duzo nauczyc... a super by było jakbyśmy sie wszyscy zebrali i razem sie poduczyli co i jak...