A mi stukało też i stukało. Okazało się, że amortyzatory z tyłu póki były "zimne" stukały we wnętrzu i przenosiło do bagażnika (nie wiem- zaworki,tłok?) Dodam, że sprawność na diagnostyce 72% I dałem spokój z wymianą póki mają sprawność.
A wyszło jak delikatnie naciskałem na hak nogą i odpuszczałem.
Stukanie w bagażniku
- piotrekfire
- Użytkownik
- Auto:: 2.0 Tdi BKD 2005 DSG 140+
- Imię:: Piotrek
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 23 razy
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
Re: Stukanie w bagażniku
stuka:
-półka pod bagaznikiem (klapa) a dowodem na to jest to, że jak auto zapakowane to nie ma takich stuków
-schowek trójkąta - warto uszczelnić chociażby chusteczką aby klapka siedziała mocno
-100 innych rzeczy łącznie z fotelami które warto kontrolnie podnieść z szyn i włożyć na nowo
-never ending story
-półka pod bagaznikiem (klapa) a dowodem na to jest to, że jak auto zapakowane to nie ma takich stuków
-schowek trójkąta - warto uszczelnić chociażby chusteczką aby klapka siedziała mocno
-100 innych rzeczy łącznie z fotelami które warto kontrolnie podnieść z szyn i włożyć na nowo
-never ending story
Pozdrawiam!
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2006 2.0 TDI BMM
- Imię:: Błażej
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Re: Stukanie w bagażniku
No w sumie w zawieszeniu,ale rozchodziło się to po bagażniku,myślałem że to coś pod plastikami bagażnika,ale po demontażu boczków wyszło skąd dochodzi stukanie.Ciapek pisze:To miałeś stukanie w zawieszeniu a nie w bagażniku