już to widzę, z przodu 2 Tourany, z tyłu 2 Tourany, a w środku prezes z przyczepą z najbardziej cennym ładunkiem w nowożytnej historii - gadżety Touran Klub Polska
jak FreeStyle weźmie wiatrówkę to nawet będzie nieźle wyglądało jakby na podszybiu położył
Miasteczko - Mrongoville, jeżeli tutaj zakończyłby się nasz przejazd Touranów przez miasto, właścicielka miasteczka zaproponowała specjalnie dla nas (jako grupy zorganizowanej) - pokazy kaskaderskie, pokazy tańca Country, zwiedzanie miasteczka itd. Ma mi jeszcze przesłać cały program artystyczny. I uwaga Pani zeszła z ceny 20 do 10 zł od osoby za wejście.
Zdjęcia z telefonu:
Tutaj nasz parking
____________________________ "Wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa!!!"
Jeszcze miałem malutką nadzieję, że może uda się auto zrobić i przyjechać... a tu dopiero wczoraj głowica i wtryski pojechały do Krakowa do sprawdzenia. Chyba to auto za miesiąc skręcą jak tak dalej pójdzie!
kompadros pisze:Czy ktoś byłby chętny do zbierania od uczestników Zlotu, pieniędzy za pobyt w Ośrodku według rozpiski by jarry ?
pani w ośrodku wstępnie odmówiła rozliczania każdego z pobytu przy zdawaniu kluczy, chce aby jedna osoba rozliczyła się z nią za pobyt wszystkich uczestników Zlotu, ja tego na pewno nie biorę na siebie w sensie trzymania kasy, oczywiście pomogę w sensie papierków i rozliczenia