mobile net zabrze
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
Sirtomash kupiłeś ten samochód i masz jakiś problem?
Ostatnio zmieniony czw lut 07, 2013 15:06 przez Ciapek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
- Przemo210481
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 2 razy
Witam,
Ja dzisiaj zakupiłem u nich swojego pierwszego TOURANA CROSS 7OS.
Mój zakup
Szukałem dość długo i może to jest ten, zjeździłem trochę i to co się dzieje woła o pomstę do nieba.
Cena 1400 pln niższa - będzie na nowy rozrząd.
Aki potwierdził mi historię więc jest wszystko ok.
Właściciel prywatny, serwisowany regularnie do końca.
Sprawdzony czujnikiem wartości ok 150-160 na całym aucie
Przegląd techniczny: hamulce super, zawieszenie podobnie. Test drogowy ok.
DPF ok 40 gramów
Pojeździmy zobaczymy, nie mogę narzekać na właściciela Mobile.net ponieważ udzielił pełnych informacji i nie kręcił nosem a oglądałem chyba z 4-5 godzin.
W moim przypadku jestem z Nich raczej zadowolony.
Ja dzisiaj zakupiłem u nich swojego pierwszego TOURANA CROSS 7OS.
Mój zakup
Szukałem dość długo i może to jest ten, zjeździłem trochę i to co się dzieje woła o pomstę do nieba.
Cena 1400 pln niższa - będzie na nowy rozrząd.
Aki potwierdził mi historię więc jest wszystko ok.
Właściciel prywatny, serwisowany regularnie do końca.
Sprawdzony czujnikiem wartości ok 150-160 na całym aucie
Przegląd techniczny: hamulce super, zawieszenie podobnie. Test drogowy ok.
DPF ok 40 gramów
Pojeździmy zobaczymy, nie mogę narzekać na właściciela Mobile.net ponieważ udzielił pełnych informacji i nie kręcił nosem a oglądałem chyba z 4-5 godzin.
W moim przypadku jestem z Nich raczej zadowolony.
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
znam cenę mojego auta za jaką było kupione w DE.seba244 pisze:Oni kupują auta w DE i naprawiają, a w PL sprzedają.. Więc w DE nie kupią dobrego porządnego auta bo w PL nikt im tyle kasy nie da, a jeszcze muszą zarobić.
Żadnej tajemnicy nie napisałem każdy tak robi..
Zdziwiłem się to pierwsze. Drugie... nie czuję się wydymany cenowo
Tyle w temacie.
No i oczywiście nie twierdzę, że ktoś jest czysty jak łza. Nie znam, aż tak bardzo tego sprzedawcy aby tak twierdzić i sugerować, że się nie mylę
Naprawy polegają na poprawkach blacharskich, wymianie uszkodzonych akcesoriów, dołożenie felg, halogenów itp.
Wszystkie auta wracają z DE na kołach!
Pozdrawiam!
- admin
- Władca postów
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Re: mobile net zabrze
pablo686 pisze:proszę o opinie klubowiczów czy ktoś korzystał, natknołem się gdzieś na forum że ktoś kupił i był zadowolony, ale może to jednostkowa opinia:D
aki temat dotyczy opinii o mobilenet, a nie tego czy ktoś pucuje auta czy nie...
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
Re: mobile net zabrze
Piszą ze mobilnet picuje auta i tak jest, pisałem głównie o certyfikacji Delta który też wiąże się z ww. Firma.admin pisze:pablo686 pisze:proszę o opinie klubowiczów czy ktoś korzystał, natknołem się gdzieś na forum że ktoś kupił i był zadowolony, ale może to jednostkowa opinia:D
aki temat dotyczy opinii o mobilenet, a nie tego czy ktoś pucuje auta czy nie...
[ Dodano: Pon Lut 11, 2013 19:58 ]
wesoł pisze:Ja dlugo szukałem mojego Touranika 1.9 tdi 7osobowy.Gosciu troche sciemnial ale po vinie sprawdziłem troche i oczywiscie był krecony licznik ale w granicach przyzwoitosci jakies 50tys teraz mam na zegarach 215tys kazdy sprowadzony jest krecony Pozdrawiam
Ze kręcony to wiadomo taka mentalność klientów. Ale według ciebie 50 tkm to granicą przyzwoitości to jesteś bardzo tolerancyjny.
Według mnie auto ma mieć tyle ile ma a właściciel powinien wiedzieć co ma, klienci też powinni się przyzwyczaić do takich przebiegow to są diesle ....
- admin
- Władca postów
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
To jesteś mało wymagającym klientem, skoro dla Ciebie oszustwo to "granice przyzwoitości".wesoł pisze:Ja dlugo szukałem mojego Touranika 1.9 tdi 7osobowy.Gosciu troche sciemnial ale po vinie sprawdziłem troche i oczywiscie był krecony licznik ale w granicach przyzwoitosci jakies 50tys teraz mam na zegarach 215tys kazdy sprowadzony jest krecony Pozdrawiam
Nie każdy jest kręcony