Oferty sprzedaży Touranów - oceny, komentarze [2016]
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
Re: Oferty sprzedaży Touranów - oceny, komentarze [2016]
to jest wersja GOAL, więc wcale nie taki golas
Climatronic, podgrzewane fotele, pełen FIS, tempomat, instalacja do telefonu, Navi rns 300, podłokietnik regulowany to jak na start to i tak dobrze...
Climatronic, podgrzewane fotele, pełen FIS, tempomat, instalacja do telefonu, Navi rns 300, podłokietnik regulowany to jak na start to i tak dobrze...
-
polus0
- Początkujący
- Auto:: Touran, 2.0TDI, BKD
- Imię:: Przemek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Sprawdzony po vin. Niemiec robił przód w ASO i reszta to duperele jak silniczek wycieraczki na klapie.
A jak kolega dojrzał podłokietnik regulowany??
Zastanawia mnie przebieg (patrząc w kontekście fotela kierowcy - tak jakby ostro wysiedziany, czyt. błyszczy się).
W grudniu 2013 facet klepał coś w ASO i ma wbity przebieg. Cztery lata wcześniej miał 30tyś mniej. Czy jest możliwe aby w cztery lata zrobić tylko 30tyś.??
A jak kolega dojrzał podłokietnik regulowany??
Zastanawia mnie przebieg (patrząc w kontekście fotela kierowcy - tak jakby ostro wysiedziany, czyt. błyszczy się).
W grudniu 2013 facet klepał coś w ASO i ma wbity przebieg. Cztery lata wcześniej miał 30tyś mniej. Czy jest możliwe aby w cztery lata zrobić tylko 30tyś.??
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
doświadczeniepolus0 pisze:A jak kolega dojrzał podłokietnik regulowany??
fotel nie wyglada tak tragicznie jeszcze, przebieg całkiem możliwy jak na Polskę.polus0 pisze:Zastanawia mnie przebieg (patrząc w kontekście fotela kierowcy - tak jakby ostro wysiedziany, czyt. błyszczy się).
- DLUGI-74
- Expert
- Auto:: VW Touran Cross
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
...bo brudnypolus0 pisze: (patrząc w kontekście fotela kierowcy - tak jakby ostro wysiedziany, czyt. błyszczy się).
-
moto-zakup
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię:: Jaś
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Ja miałem ogłoszenie Toruana 14 miesięcy - 315 tys. przebiegu.spacewalker pisze:ja ostatnio miałem licznik z Caddy z 2012 roku z przebiegiem 480tys km
Ktoś da więcej ?
- Dawid_FreeStyle
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9 BLS 09r
- Imię:: Dawid
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
przeglądam niemieckie strony Mobile de i autoscout24 i mam wrażenie że te na auto scout są dużo tańsze, wie ktoś dlaczego.?
-- N mar 20, 2016 15:17 --
http://olx.pl/oferta/volkswagen-touran- ... 0523f24e6f
co sądzicie o tej ofercie?? - ile by tak mniej więcej kosztowała jego naprawa blacharska.
-- N mar 20, 2016 15:17 --
http://olx.pl/oferta/volkswagen-touran- ... 0523f24e6f
co sądzicie o tej ofercie?? - ile by tak mniej więcej kosztowała jego naprawa blacharska.
DAWID
-
Kazanostra
- Kandydat
- Auto:: vw
- Imię:: W.
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-tou ... 815999d439
Co sądzicie o tym egzemplarzu? Czy jest ktoś ze Szczecina kto mógłby sprawdzić za flaszkę ten egzemplarz? Ja mam dosłownie do przelecenia cała Polska żeby obejrzeć
Co sądzicie o tym egzemplarzu? Czy jest ktoś ze Szczecina kto mógłby sprawdzić za flaszkę ten egzemplarz? Ja mam dosłownie do przelecenia cała Polska żeby obejrzeć
-
trucha0
- Użytkownik
- Auto:: Touran Cross BMM 2008r.
- Imię:: tomasz
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Był już na forum http://www.touranklub.pl/forum/viewtopi ... &start=810
zacznij od wypowiedzi ForestGT zastanawiałem się nad nim jak szukałem swojego ale to było w październiku 2015 i do tej pory się nie sprzedał...dziwne...,cena była też inna najpierw 41.000zł za 2 tygodnie 39.900zł teraz 35.900zł kliknij w link który podał Forest to przeniesie Cię do aktualnego ogłoszenia...
https://www.google.pl/search?newwindow= ... j55tKWOR1o
tu z googla tytuł aukcji i pierwszy link data 20.11.2015 cena 39.900zł jak mówię za 41.000 wtedy nie chciałem go bo kupiłem też Crossa z tego samego roku za 29.000 tylko w rudym kolorze,rudym wnętrzem,silnikiem BMM i DSG ale to od Niemca... 12.000zł robi różnicę kolosalną a nie mówię że do swojego nie dołożyłem ale daleko mi jeszcze do ceny 41.000 za którą był wystawiony...
-- Śr mar 30, 2016 20:09 --
Aha i grill ma w chromie a powinien być mat w Cross,albo ktoś sobie okleił na chrom albo zmieniony przy stuknięciu przodem od wersji Highline,lusterka są też od starszych a mogły być już te po lifcie ale to tylko mogły nie musiały tak to brak zastrzeżeń...
zacznij od wypowiedzi ForestGT zastanawiałem się nad nim jak szukałem swojego ale to było w październiku 2015 i do tej pory się nie sprzedał...dziwne...,cena była też inna najpierw 41.000zł za 2 tygodnie 39.900zł teraz 35.900zł kliknij w link który podał Forest to przeniesie Cię do aktualnego ogłoszenia...
https://www.google.pl/search?newwindow= ... j55tKWOR1o
tu z googla tytuł aukcji i pierwszy link data 20.11.2015 cena 39.900zł jak mówię za 41.000 wtedy nie chciałem go bo kupiłem też Crossa z tego samego roku za 29.000 tylko w rudym kolorze,rudym wnętrzem,silnikiem BMM i DSG ale to od Niemca... 12.000zł robi różnicę kolosalną a nie mówię że do swojego nie dołożyłem ale daleko mi jeszcze do ceny 41.000 za którą był wystawiony...
-- Śr mar 30, 2016 20:09 --
Aha i grill ma w chromie a powinien być mat w Cross,albo ktoś sobie okleił na chrom albo zmieniony przy stuknięciu przodem od wersji Highline,lusterka są też od starszych a mogły być już te po lifcie ale to tylko mogły nie musiały tak to brak zastrzeżeń...
-
Kazanostra
- Kandydat
- Auto:: vw
- Imię:: W.
Dzięki za info. Sam nie wiem co myśleć bo w sumie możliwe ze brak popytu w cenie 40k spowodował spadek ceny w sumie to sporo za 2008r teraz juz bardziej realna cena, kwestia tylko czy był na akcji serwisowej z pompkami i co z tym przodem jeśli chodzi o grilla bo wątpię zeby ktoś z crossa chciał zrobić HL tak dla widzi mi się. A widzę z podrzuconego linka, że ktoś juz wyciągnął VIN może miał ktoś możliwość go sprawdzić w aso przez forum?
Pozdrawiam
Kaza
Pozdrawiam
Kaza
-
trucha0
- Użytkownik
- Auto:: Touran Cross BMM 2008r.
- Imię:: tomasz
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
No własnie trzeba ryzykować sprawdzić VIN i jechać ja po swojego też kawał drogi jechałem i brałem co było ale nie żałuję...
- Dawid_FreeStyle
- Przeglądacz
- poldiver
- Zaawansowany
- Auto:: Caddy 1.6TDI 2011
- Imię:: Kuba
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 71 razy
- Kontakt:
Wg mnie:
odcień lakieru ciemniejszy na przednim zderzaku względem prawego błotnika,
nierówna szczelina pomiędzy lewym przednim błotnikiem a słupkiem A
inny odcień lakieru? pomiędzy lewym błotnikiem i słupkiem
I rozbrajają mnie teksty: "Pierwsza osoba która zobaczy samochód stanie się jego właścicielem"
odcień lakieru ciemniejszy na przednim zderzaku względem prawego błotnika,
nierówna szczelina pomiędzy lewym przednim błotnikiem a słupkiem A
inny odcień lakieru? pomiędzy lewym błotnikiem i słupkiem
I rozbrajają mnie teksty: "Pierwsza osoba która zobaczy samochód stanie się jego właścicielem"
- Dawid_FreeStyle
- Przeglądacz
Dzwoniłem do gościa, brak książki serwisowej i gość mówi ze był malowany albo prawy albo lewy błotnik. Dzięki Kuba .!

DAWID
- leszeklen
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 340 razy
- Otrzymał podziękowań: 42 razy
- Kontakt:
Tylny prawy błotnik i klapa wydaje mi się, że ma inny odcień. Co sprzedający ma na myśli "pełen pakiet chrom" ja jakoś tego nie widzę. Brak logo 2.0 na klapie a powinna być.
Touran 1.9 ma tylko same TDI. Auto z Niemiec z tym przebiegiem jest dużo droższe, wg mnie jest to ulep.
Touran 1.9 ma tylko same TDI. Auto z Niemiec z tym przebiegiem jest dużo droższe, wg mnie jest to ulep.
- WROC1975
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.9 1T1 105KM 2004
- Imię:: Robert
- Podziękował: 74 razy
- Otrzymał podziękowań: 39 razy
Koledzy widzieli datę dodania ogłoszenia - wszystko powinno wyć jasne
wszystko ma swoje priorytety ...