Skradziono VW Touran - dyskusja
- Johny7205
- ____________________

- Auto:: 1T2T21 1.9TDI Trendline+
- Imię:: Janek
- Podziękował: 69 razy
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
Jeśli kończyło się ubezpieczenie poprzedniemu właścicielowi to zastosowali klasyczny numer.
W moim mieście rodzinnym kiedyś była głosna sprawa w sądzie a dotyczyła kradzieży samochodów.
Ubezpieczyciele przekazywali info specjalistom od zawijania samochodów pełne dane: model samochodu, miejsce postoju (adres) , datę zakończenia ubezpieczenia itd itd......i samochody ginęły tak przez pół roku.
Jeśli poprzedni właściciel zgłosił sprzedaż samochodu a więc wypowiedział ubezpieczenie to przekazał kopię umowy kupna - sprzedaży samochodu.
A więc ktoś nabył twój adres domowy i parę innych cennych danych.......
W moim mieście rodzinnym kiedyś była głosna sprawa w sądzie a dotyczyła kradzieży samochodów.
Ubezpieczyciele przekazywali info specjalistom od zawijania samochodów pełne dane: model samochodu, miejsce postoju (adres) , datę zakończenia ubezpieczenia itd itd......i samochody ginęły tak przez pół roku.
Jeśli poprzedni właściciel zgłosił sprzedaż samochodu a więc wypowiedział ubezpieczenie to przekazał kopię umowy kupna - sprzedaży samochodu.
A więc ktoś nabył twój adres domowy i parę innych cennych danych.......

- marcelid
- ____________________

- Auto:: BASIC, 1.9 TDi-BKC, 2004
- Imię:: Marceli
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
z mojej lokalnej strony tej ... blisko mnieDzisiaj w nocy z ulicy Matejki 8 skradziono czarnego Volkswagena Tourana 2004r nr rej: DGL 09726. Osoby posiadające informacje prosimy o kontakt z głogowską komendą.
-
sssebaaa799
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Ehhhh, i ja muszę się dopisać do tego wątku.
Dziś w nocy z 7 na 8 czerwca skradziono mi pięknego Tourana UNITED w Poznaniu na os. Jagiellońskim.
Kradziez zgłoszona. Nie mial nawet wlepki bo kupiłem go 2 tygodnie temu.
A była to wersja szukana 5 miesięcy z wyposażeniem dokładnie takim jak chciałem.
Nic tzreba zgłosić AC i zacząć szukać kolejnego Touranka.
NR rej: PNT 27312
Pozdrawiam w smutku.
Sebastian
Dziś w nocy z 7 na 8 czerwca skradziono mi pięknego Tourana UNITED w Poznaniu na os. Jagiellońskim.
Kradziez zgłoszona. Nie mial nawet wlepki bo kupiłem go 2 tygodnie temu.
A była to wersja szukana 5 miesięcy z wyposażeniem dokładnie takim jak chciałem.
Nic tzreba zgłosić AC i zacząć szukać kolejnego Touranka.
NR rej: PNT 27312
Pozdrawiam w smutku.
Sebastian
-
spiochu
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9TDI BLS 2009
- Imię:: Ola
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Napisz gdzie kupowałeś auto czy ktoś Ci sprowadzał? Trudno bez podstaw rzucać w czyjąś stronę oskarżenia, ale nie chce mi się wierzyć w aż taki zbieg okoliczności - raptem 2 tygodnie się pocieszyłeś autem i już go nie masz
-
sssebaaa799
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::