-- 30 sie 2017, o 12:20 --
Halogeny już działają na Golf V dostałem kodowanie i uruchomiłem ale nadal problem w kolumnie kierownicy
autoscan

... od sprawdzenia bezpieczników w skrzynce SB, szczególnie SB21RafalB pisze:Proszę o wskazówki od czego zacząć diagnostykę, wskazówki mile widziane.
mozna troche poogoooglaćyox pisze:... od sprawdzenia bezpieczników w skrzynce SB, szczególnie SB21RafalB pisze:Proszę o wskazówki od czego zacząć diagnostykę, wskazówki mile widziane.następnie "kabloteka"...
nie wiadomo jaką masz skrzynkę bezpieczników czy LOW czy High , ale F20 (SB20) 10A występował tylko do zasilania modułu telefonu do 2008, po 2008 nie jest już to gniazdo F20 wykorzystaneRafalB pisze:w temacie pojawiających się błędu P10AD - 000 - Open Circuit - MIL ON sprawdziłem bezpieczniki w komorze silnika, okazało się że wywala bezpiecznik F20 10A. Jako że nie miałem pod .
bezpieczniki są opisane, nic nie trzeba liczyć , Amperaż się zgadza, wiec dobrze sprawdziłyox pisze:... może źle policzył ?nawiasem mówiąc to należało by znaleźć przyczynę...
... co za "knigi" czytasz ?RafalB pisze:moj blad zle spojrzalem na oznaczenie bezpiecznikow ten ktory wywala to F21. niestety ksiazka nie opisuje takze z czym jest ten bezpiecznik powiazany.
tu:RafalB pisze:gdzie pod maska moge znalezc sprzeglo magnetyczne
yox pisze:
... a tak na marginesie to które zagraniczne fora czytałeś, że nie znalazłeś odpowiedzi ?