a jeszcze takie pytanko.
Czy jest możliwość ingerencji w nadruk?
Przykładowo jak bym na tyle polaru chciał tylko logo vw a resztę usunął.
Czy mamy jeden szablon wzoru bez możliwości wyboru?
hubert222 pisze:A ja mam takie nietypowe pytanko czy z Warszawy posiada ktos taki polarek z wczesniejszej edycji?;) (bo jest to ten sam producent co tych poprzednich?) Chodzi mi o ewentualna przymiarke bo zastanawiam sie nad rozmiarem, a 21 wrzesnia bede w Wawie
Ja mam w Szadku. Ew. Mogę podać koledze do Kalisza, który jest właścicielem. Podjedziesz sobie na miejsce i przymierzysz... Ew w Sobotę na Narodowym. założę polar.
Taka informacja dla chętnych
Jeśli nie będzie 10 sztuk w zamówieniu to niestety nie zostanie one zrealizowane.
Taka jest umowa z producentem. Następna edycja dopiero gdzieś za rok, więc jeśli ktoś ma ochotę na polar nie nie zaśpi
tylechetnych bylo a tu nagle cisza??? nierozumie tego LYJO w takim razie mam robic dzis przelew czy czekamy do 17 .10 by miec pewnosc o komplecie zamowienia???
tez tego nie potrafie zrozumiec sam cie meczylem o bluzy jak inni uzytkownicy a tu cisza w temacie . a czekac kolejny rok porazka.. dzisdzien wyplat to przelew poleci. pozdrawiam
[ Dodano: Czw Paź 03, 2013 10:16 ]
z tego co widze to chyba jest nadzieja ze wchlodne dni polary klubowe zapewnia cieplo nie jak w moim touranie((
Panowie przedłużamy zapisy i wpłaty do końca tygodnia!
Mam kupe spraw do niedzieli do załatwienia i nie dam rady tego ogarnąć w tym tygodniu więc można się jeszcze zapisywać