Pięknie się świeci. Ostatnio jak chciałem zlecić w myjni woskowanie woskiem Zymol, to powiedzieli mi 900 pln !!!!!!!
Momentalnie mi przeszło i wybrałem opcję Meguiar`s.
P.S.
Widzę u Ciebie tłok amortyzatora z tyłu. Czy nie powinien być schowany w osłonie antykurzowej? Może trzeba wymienić odbój z osłoną, bo szkoda amorka (na tłok cały brud leci).
jeżu, myślałem o tym,zeby włożyć od razu czerwoną lampkę od audi wielkości footwell'a,ale tam musiałaby iść w5w zwykła,a ona się mocno grzeje,a miejsca mało i tapicerka blisko dlatego padła decyzja o biały footwell+czerwona dioda
KriSSo pisze:P.S.
Widzę u Ciebie tłok amortyzatora z tyłu. Czy nie powinien być schowany w osłonie antykurzowej? Może trzeba wymienić odbój z osłoną, bo szkoda amorka (na tłok cały brud leci).
Tak wyglądają umyte i zakonserwowane osłony razem z nadkolami
Ostatnio zmieniony śr maja 16, 2012 23:03 przez Muti, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiaj była próba felg od toyoty do tourana i jak widać wchodzą i dają radę Jutro rano załoze 2 i zobacze jak bedzie to wyglądało. Koła mają 2mm większy rozstaw i ok 5mm większą srednicę piasty,także bedzie trzeba pierścien centrujący i śruby z pływającym łbem
AMBIENT w nocy
Nowe żarówki Narva White Power h7 4500k nie dopuszczone do uzytku w UE Na pozycji Philips blue vision,także widać,że świecą na prawdę 4500k jak xenony
Ostatnio zmieniony pt maja 18, 2012 11:34 przez Muti, łącznie zmieniany 2 razy.
Te felgi bardzo ci pasują mod jak najbardziej na +, najbardziej mi się podoba twój czysty touran, musiałbym kiedyś go oblukać na żywca Może założysz jakiś temat w którym to będziesz prowadził warsztaty ?
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:Może założysz jakiś temat w którym to będziesz prowadził warsztaty ?
Myślałem nad tym,ale to jest grubszy temat,a generalnie teraz kończe I stopien i licencjat,obrona,sesja i brak czasu [/quote]
Jesteśmy cierpliwi poczekamy aż skończysz.
Na warsztaty jestem chętny
Yariska stoi teraz jako auto zastępcze,bo avensisa nam wymieniają na nowego Ściągał na prawo jak cholera i nie mogli sobie z nim poradzić i ogólnie był dość nieprzewidywalny na granicy przyczepności i w poslizgach.. Pewnie gdzies krzywo zotał zespawany
Jeżeli chodzi o Car detaling to też powoli zaczynam się bawić w to, gdyż w mojej okolicy nie ma takiej osoby jak ty Muti, a szkoda
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.