Do mnie też doszły wczoraj i to nieco więcej niż zamawiałem, za co nie omiszkam się odwdziczyć dodatkową dopłatą na konto TKP , ale to po wypłacie
Dzięki Turanek
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Coraz czesciej duzo osob korzysta z internetu przez tablety czy tel. a moze by dorzucić w nastepnej edycji taki malutki kod qr, ktory automatycznie przenosi do forum bez zbednego pisania ,jest nie wielki wiec spokojnie sie z miesci i mysle ze z wizytowki robi bardziej profesjonalna,ma to fajne zastosowanie i z doswiadczenia wiem ze sie sprawdza
Załączniki
Rozmiar 45x45
touran klub.PNG (604 Bajtów) Przejrzano 1621 razy
Ostatnio zmieniony wt sie 07, 2012 13:50 przez lock00, łącznie zmieniany 1 raz.
lock00 pisze:Coraz czesciej duzo osob korzysta z internetu przez tablety czy tel. a moze by dorzucić w nastepnej edycji taki malutki kod qr, ktory automatycznie przenosi do forum bez zbednego pisania ,jest nie wielki wiec spokojnie sie z miesci i mysle ze z wizytowki robi bardziej profesjonalna,ma to fajne zastosowanie i z doswiadczenia wiem ze sie sprawdza
Jak dla mnie zajefajny pomysł!
Turanek jak to technicznie będzie?
W tym obrazu zakodowalem link forum i poczatek z wizytowki, natomiast wiadomo mozna wszystko,tyle ze czym wiecej tym jest wiekszy rozmiar,ze swojego doswiadczenia jak sie zapodaje taka wizytowke z kodem QR,to wielu zaciekawia co to jest ,i co jest w nim zakodowane
W srodku obrazka (kodu) moze byc np logo forum , itd
ja też jestem chętny na wizytówki gdyż u mnie jeździ tyle touranów nieznających naszego klubu że szok nawet ostatnio widziałem jak gość z tourana robił zdjęcie mojej podkładki klubowej pod tablicę jak go zapytałem co robi to mi powiedział że nigdy nie słyszał o takim klubie i chce to sprawdzić
Byliśmy z Żoną na weekendzie świętokrzyskim i naliczyliśmy około 20 Touranów mało tego wydarzyła się śmieszna sytuacja gdy zwiedzaliśmy JuraPark w Bałtowie koło Opatowa. Wracamy na parking patrzę na auto i mówię do żony ktoś nam rąbnął kołpaki patrzę jeszcze raz a stoimy w dwa identyczne Tourany obok siebie a mam Jasno Niebieski kolor więc tym większe moje zaskoczenie i brakło tej wizytówki by zostawić za szybą
Załączniki
Ostatnio zmieniony ndz paź 06, 2013 11:46 przez JustMar, łącznie zmieniany 1 raz.