Widać ze auto po modach, RNS510 nie występował w przedliftach ale to na plus do tego kamera także, światła z Crossa. Cena średnia.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Jak sprawdzałem kilka to była historia w ASO. Przy duńczyku można też sprawdzić przez stronę www ostatni zarejestrowany przebieg na przeglądzie technicznym w DK.
admin pisze:Jak sprawdzałem kilka to była historia w ASO. Przy duńczyku można też sprawdzić przez stronę www ostatni zarejestrowany przebieg na przeglądzie technicznym w DK.
O ile sprzedawca poda Ci prawdziwy VIN
A mógłbym poprosić o tą stronkę czy jak dostane nr Vin to podesłać go tutaj ?
materazzi pisze:Duńczyk, fotele miał zmienione, dokładał tylne. taka wersja tapicerki nie jest z Highline'a.
Też mi ta tapicerka nie pasowała. A sprawdzić można wszystko co było serwisowane w ASO.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
jak od 2005 r do marca 2009 r nalatał 173 tyś km. to dziś po kolejnych 4 latach powinien mieć ponad 300 tyś km. - zależy kiedy go sprowadził i jak dużo śmigał w PL.