To był nowy Touran z 2011 za kwotę 49 000 PLN? z przebiegiem 65 000 km tak?
to już mogę powiedzieć że pic na wodę, ale widzę że dalej szukacie młodych aut w niskich cenach. A tak już przestrzegamy przed tym.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
ten CROSS ma kręcony licznik, i stanem obiega od stanu opisanego, do tego gościu podczas rozmowy telefonicznej kłamie jak z nut.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
kowet pisze:No proszę a myślałem że perełka się trafiła
To ja pojechalem tego Cross'a obejrzec Lipa straszna... kowet w watku 'uwazajcie przed takimi' opisalem ten przypadek dokladniej. Gosciu jezdzi sobie tym Cross'em prywatnie i szuka jelenia... ciekawe kiedy znajdzie