Rozładował mi się akurat aparat, ale zrobię na pewno i wrzucę zdjęcia w profilu mojego Tourana, w końcu to mój pierwszy można powiedzieć modscenic pisze:shadow pochwal się efektem

Rozładował mi się akurat aparat, ale zrobię na pewno i wrzucę zdjęcia w profilu mojego Tourana, w końcu to mój pierwszy można powiedzieć modscenic pisze:shadow pochwal się efektem
Hehe, też wstawiłem w weekend makeupy w bagażnik. Dałem bardzo mocne LEDy i efekt jest niesamowity.shadow pisze:Dzisiaj miałem drugie podejście do montażu dodatkowego oświetlenia bagażnika. Tym razem udaneLampki makeup zamontowane w listwie przy górnej krawędzi bagażnika. Wygląda jak z fabryki więc jestem bardzo zadowolony z efektu
No i jeszcze LEDy doszły w oświetlenie tablicy rejestracyjnej.
Ja wstawiłem LEDy z 9 diodami 5050 SMD - ledwo weszłyHehe, też wstawiłem w weekend makeupy w bagażnik. Dałem bardzo mocne LEDy i efekt jest niesamowity.
pewnie trzeba postawić dwa obok siebie dla porównaniashadow pisze:Ja wstawiłem LEDy z 9 diodami 5050 SMD - ledwo weszłyHehe, też wstawiłem w weekend makeupy w bagażnik. Dałem bardzo mocne LEDy i efekt jest niesamowity.FreeStyle wrzuć jakieś zdjęcia to porównamy efekt.