Oj tam, weźcie tylko pod uwagę że jaki jakiś gamoń pierwszy tak postawi to reszta nie ma już wyboru. I pewnie tak było że jeżu stanął między innymi, oni odjechali a on został na środku.
Tomas - generalnie masz rację broniąc tego kierowcę, mogło tak być, ale nie w tym przypadku. Ten gamoń z mojej fotki był na parkingu pierwszy. Nie w tym jednak rzecz, każdemu może się głupota przydarzyć taka. Chodzi jednak o to, żeby kulturę krzewić na drodze i na parkingu i być wzorem dla innych kierowców.
Sławek Pietrzak, wrzuć na luz............., bo jak człowiek nic nie roibi to nic nie przeskrobie.....Jeżeli uważasz że jest to aż tak karygodne...to OK.
Ale ty też uważaj żeby ciebie też ktoś nie przyłapał, bo prędzej czy później noga ci się podwinie , i módl sie żeby tego ktoś nie uwiecznił...
seba244 wrzuć na luz, jak już napisałem to miał być żart i takim zostaje. Czekałem na ciekawą odpowiedź samego zainteresowanego. Nie mam zamiaru nikogo palić na stosie ani rugać bez końca.
[ Dodano: Wto Cze 18, 2013 22:45 ]
A, że jest gamoń to inna sprawa
Sławek Pietrzak opisałem kiedyś sytuację jaka mogłaby tak właśnie wyglądać.
Temat był "Karnych Kutasów"...
Jeżeli zaparkował tak ponieważ 2 innych "łosi" zaparkowało tak, że inaczej nie mógł i już odjechali, to może tak wyglądać i finał...
Bez sensu wszystko się rozdmuchało.
Eljot pisze:Sławek Pietrzak opisałem kiedyś sytuację jaka mogłaby tak właśnie wyglądać.
Temat był "Karnych Kutasów"...
Jeżeli zaparkował tak ponieważ 2 innych "łosi" zaparkowało tak, że inaczej nie mógł i już odjechali, to może tak wyglądać i finał...
Bez sensu wszystko się rozdmuchało.
Przydałoby się zamknąć temat i tyle. Jeżu pozdrawiam Cię serdecznie.
Zgadzam sie w zupełności. Kończmy te bezeceństwa, a dla Łośka pozdrowienia, buziaki i ściski.
Pamietajcie, że to żart miał być. Pozdrawiam szczególnie mich adwersarzy, którzy bronili wiadomo kogo