pawel25011979, poszedł pw i chyba do ciebie mail. Jeżeli ktoś chce historię ASO to proszę pisać na mojego maila.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
wszystkich zainteresowanych historią proszę o pisanie na mojego maila, ze względu na małą pojemność skrzynki na forum.
Przykładowa treść maila:
Proszę o sprawdzenie historii nr VIN: .......................................
NIK forum: ..............
historie odsyłam na maila z którego została wysłana do mnie wiadomość, w razie potrzeby wysyłki na innego maila proszę zaznaczyć do w treści wiadomości.
Witam. Czy ktoś może pomóc nowicjuszowi na tym forum w zakupie wymarzonego Turanka proszę o jakiekolwiek informacje na temat tego auta dane w załączniku. Dzięki i Pozdrawiam
Vw Touran Conceptline czyli najuboższa wersja wyposażenia, silnik 1.9 TDI o mocy 105 KM, filtr DPF, kod silnika BLS, skrzynia LKF, kod lakieru LA7W (Reflex Silver Met). Poniżej wpisane są jeszcze kody wyposażenia, napisz do jeża on rozkoduje ci wyposażenie tego samochodu.