http://allegro.pl/dwumas-sprzeglo-golf- ... 07172.html
jak wymieniaś to całość .
cenowo wygląda znośnie ????
No też mi będzie potrzebny do kompletu przy wymianie , A w 2,0 BKD to będzie ten sam???jeżu pisze:Może chodzi mu o tkz simmering wału korbowego 038103171S rys.103-20
oczywiści, że tak juz bardzo dziwne rzeczy działy się z tym dziadostwem. Polecam dobrego mechanika i sprawdzenie dwumasy później inne czujniki. Mój mechanik powiedział, że uszkodzona dwumasa wprawia silnik podczas odpalnia w takie drgania, że wszystkie czujniki świruja i maja problem z podaniem odpoweidniej wartości.MARCIN79 pisze:czy moze byc to zwiazane z dwumsa
kowet pisze:oczywiści, że tak juz bardzo dziwne rzeczy działy się z tym dziadostwem. Polecam dobrego mechanika i sprawdzenie dwumasy później inne czujniki. Mój mechanik powiedział, że uszkodzona dwumasa wprawia silnik podczas odpalnia w takie drgania, że wszystkie czujniki świruja i maja problem z podaniem odpoweidniej wartości.MARCIN79 pisze:czy moze byc to zwiazane z dwumsa
kowet pisze:widzę, że poniektórych rozbawiła moja wypowiedź, ale usłyszałem to od Leszka Koraszewskiego i tylko dlatego tak napisałem (jeśli nie wiecie kto to jest to zachęcam do postudiowania netu), bez urazy.
MARCIN79 pisze:Rozumiem iż niejestescie wstanie odpowiedziec jedno znacznie czy czujnik Halla moze miec wpływ na rozruch silnika zarowno ciepły jak zimny pali ciezko,wlacznie z tym dziwnym dzwiekiem z okolicy skrzyni?