Nie ma co robić spotów "na szybko" bo różnie to z nimi bywa, choć trzeba przyznać że ostatni był bardzo udany
Ja proponuję jakiś dalszy termin np. jakiś dzień na ostatnie dwa weekendy maja, tak żeby każdy miał dużo czasu do namysłu . A że to prawie czerwiec i ciepełko to można by pomyśleć o jakimś Grillu / Ognisku
koledzy źle mnie zrozumieliście, nie miałem na myśli tego długiego weekendu majowego.
Wiadomo, że ludzi by było mało, a nie o to nam chodzi ( nawet pogoda nam nie sprzyja )
Kolega Jacekp54 proponuje dobry termin pod koniec maja..
Jarekw74 pisze:Witam .
Piszę się również na spoto (najlepiej grilla ).
Czekam na terminy a co do miejsca kierunek odra opatowice, tresno..... jest nawet ok
Kiedyś to były dzikie tereny nad Odrą nie wiem jak tam teraz jest, chodziłem tam na wagary, "Majówka lub Czerwcówka nad Odrą", może być a ma tam ktoś jakieś miejsce
Jarekw74 pisze:Witam .
Piszę się również na spoto (najlepiej grilla ).
Czekam na terminy a co do miejsca kierunek odra opatowice, tresno..... jest nawet ok
Kiedyś to były dzikie tereny nad Odrą nie wiem jak tam teraz jest, chodziłem tam na wagary, "Majówka lub Czerwcówka nad Odrą", może być a ma tam ktoś jakieś miejsce
Nad odrą może być całkiem sensownie, grunt żeby można było tam wjechać większą ilością aut, bo jakby nie patrzeć to jest spot
Jak będę miał wolną chwilę to przejadę się tam i ogarnę jak to teraz wygląda, bo dawno mnie tam nie było
Jak dobrze pamiętam kilkanaście lat temu niedaleko wiszącej kładki od strony niskich łąk była betonowa droga wzdłuż wału i ciągnęła się chyba aż do przystani harcerskiej w stronę Opatowic, wjeżdżało tam dużo aut ale po powodzi 1997 mogło coś zmienić się, na pewno już nie można myć aut nad Odrą tak jak kiedyś
Więc tak:
Droga betonowa od kładki tak jak pisze długi66 jest nadal i dojazd do stanicy harcerskiej jak najbardziej.
Ja ostatnio z racji pracy jeździłem do Trestna (autobusem) i jest tak kilka możliwych wjazdów z drogi do brzegu Odry. Można zbadać dokładnie miejscówke ustalić dokładne namiary no i działamy bo pogoda dopisuje i napoje się chłodzą
Czekamy na rozpoznanie, sam bym tam pojechał ale to już nie mój kierunek i brak na razie czasu
-- 7 paź 2015, o 09:39 --
Witam użytkowników Touranów z dolnośląskiego i nie tylko, od maja już troszkę minęło, skończyły się wakacje i coraz bliżej zimy, może jeszcze jakiś zlocik regionalny (tylko proszę popatrzeć się na pogody długoterminowe żeby było jeszcze ciepło) czekam na propozycje