Oferty sprzedaży Touranów- oceny, komentarze 2011-2014
-
FreeStyle
- Użytkownik
- Auto:: 2,0TDI 130KW 4motion DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 80 razy
- Otrzymał podziękowań: 135 razy
to u niemca można szukać 2007-2008 full opcję z przebiegiem do 180km. Tylko pamiętaj, że po przyjeździe u mechanika trzeba zostawić 1000-1500zł nawet jeśli nic nie dolega. Oleje, filtry, rozrząd itp. Niemiec przed sprzedażą nic nie będzie robił.
Był Touran 1,9TDI/77KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
Co sadzicie o tej ofercie? gdzie jest haczyk ?
http://moto.gratka.pl/tresc/volkswagen- ... 88035f52,1
Przy okazji zapytam o silnik, szukam golfa V lub tourana z lat 2004-2006, byc moze bede mial znajomego w DE ktory pomoze mi cos namierzyc, jaki polecacie silnik ? a jakich zdecydowanie unikac ? Nie zalezy mi na dynamice, trwalosc, bezawaryjnosc i ekonomika to dla mnie priorytet. Jest tez sporo automatow, nie wykluczam ich ale obawiam sie o awaryjnosc i koszty naprawy bo spalanie to podobno +1 litr
dzieki za pomoc
http://moto.gratka.pl/tresc/volkswagen- ... 88035f52,1
Przy okazji zapytam o silnik, szukam golfa V lub tourana z lat 2004-2006, byc moze bede mial znajomego w DE ktory pomoze mi cos namierzyc, jaki polecacie silnik ? a jakich zdecydowanie unikac ? Nie zalezy mi na dynamice, trwalosc, bezawaryjnosc i ekonomika to dla mnie priorytet. Jest tez sporo automatow, nie wykluczam ich ale obawiam sie o awaryjnosc i koszty naprawy bo spalanie to podobno +1 litr
dzieki za pomoc
t72
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
nie powiedział bym tak, duże przeglądy przypadają na 150 tkm, i jak auto jest w leasingu to firma wymienia wszystko jak popadło, co poniektórzy przeciągają rozrząd do 180 tkm, wszystko zależy od ASO. Niemcy z reguły mają zadbane samochody, nie jeden powie że najlepiej zadbane w Europie.FreeStyle pisze:to u niemca można szukać 2007-2008 full opcję z przebiegiem do 180km. Tylko pamiętaj, że po przyjeździe u mechanika trzeba zostawić 1000-1500zł nawet jeśli nic nie dolega. Oleje, filtry, rozrząd itp. Niemiec przed sprzedażą nic nie będzie robił.
[ Dodano: Sob Wrz 14, 2013 21:48 ]
t72, najpierw się witamy, później zadajemy pytania
co do oferty to pic na wodę, auta takiego nie ma w rzeczywistości, pisaliśmy już w tym wątku nie raz o takich okazjach, a wy jedno i to samo.
- hubert222
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2004 1.9 TDI AVQ
- Imię:: Hubert
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 48 razy
Super okazje cenowe radze omijac z daleka. Oto przyklad.
Szwagier ma autko do sprzedania, ogloszenie na otomoto. Po jakims czasie dzwoni do niego babka czy wystawial tez ogloszenie na moto gratka bo jest to samo auto tylko w cenie prawie o polowe nizszej!! Ktos bezczelnie skopiowal jego zdjecia (ktore sam robilem
) i wstawil jako swoje i podal tylko kontakt mailowy. I co najgorsze - babka rozmawiajac ze szwagrem przyznala mu sie ze mailowala z tym gosciem (oszustem) i zrobila mu przelew calosci kasy nie widzac w ogole auta. Szwagier sam zglosil sie na policje zeby go pozniej nie ciagali a babce kazali jak najszybciej dzwonic do banku i poinformowac co i jak. Czy odzyska 16 tysiecy - tego nie wiem. Ale jakim trzeba byc tepym zeby w ciemno dawac komus kase nie widzac na oczy auta. Tyle sie o tym trabi a przypadki takie widac dalej sie zdarzaja 
Szwagier ma autko do sprzedania, ogloszenie na otomoto. Po jakims czasie dzwoni do niego babka czy wystawial tez ogloszenie na moto gratka bo jest to samo auto tylko w cenie prawie o polowe nizszej!! Ktos bezczelnie skopiowal jego zdjecia (ktore sam robilem