Jeżu dzięki za super Fotki i za propozycje dla mnie nie do odrzucenia .Mimo małych problemów z miejscem Spotu , które się zmieniło i zapowiadającej niskiej frekwencji . Nasz XXI Spot odbył się w Zajeździe BIDA w dość licznym gronie,naliczyłem 13 fajnych Touranów .Cieszymy się ze coraz częściej na naszych Spotach możemy gościć Kolegów i koleżanki z innych Grup TKP .I tym razem ich nie zabrakło ,czczego się bardzo cieszymy i mamy nadzieję że się z nami dobrze bawili .Spot zaczęliśmy tradycyjnie od drobnych dyskusji i pierwszych fotek po czym udaliśmy się do Zajazdu BIDA na małe co nieco na małą degustacje.Apotem parking prezentacja swych wypieszczonych bryczek VAG ,parę dobrych rad i spostrzeżeń grupowa fotka.I nawet człowiek się nie obejrzał i trzeba do domu Jeszcze raz dziękuje wszystkim za super Spot i zapraszam na następny.Fotki i filmiki robili koledzy Cyrus i Wulkan na pewno coś wrzucą . Pozdrawiam
Lista chętnych:
1. jeżu (będę raczej na 17.45)
2. aki - na grilla zawsze wpadnę
3.....
4.....
5.....
6.....
7.....
8.....
9.....
10....
11....
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
ja nie wiem czy będę miał zrobione auto , dziś wieczorem oddaję do mechanika , będzie ściągał głowicę , Kompresja na 1 cylindrze (14 bar ) na 2 cylindrze (8 bar)na 3 cylindrze (14 bar ) na 4 cylindrze 11 bar) ;( co powoduje wypadanie zapłonu i nierówną pracę silnika jak zrobi i będzie jeździł to się pokażę.Trzymajcie kciuki