Tu też są drogie (205,50,-€), ale nie lepiej na abonament? LG P710
Wyszło by więcej... w Plusie można mieć go za 1zł przy abo 89,90zl. Ten sam abo tylko bez tel. to 39,90. Wychodzi 50zł na 24m-ce czy 1200zł i jeszcze wgrywają swoją nakładkę zakichaną. A tak mam golutkiego i żadnych śmieci nie ma w nim
P.S. oczywiście abo mam, przeszedłem z RBM do Plusa bo do Playa nie mogłem... parodia normalnie.
Tu też są drogie (205,50,-€), ale nie lepiej na abonament? LG P710
Wyszło by więcej... w Plusie można mieć go za 1zł przy abo 89,90zl. Ten sam abo tylko bez tel. to 39,90. Wychodzi 50zł na 24m-ce czy 1200zł i jeszcze wgrywają swoją nakładkę zakichaną. A tak mam golutkiego i żadnych śmieci nie ma w nim
P.S. oczywiście abo mam, przeszedłem z RBM do Plusa bo do Playa nie mogłem... parodia normalnie.
W Euro AGD mają tego LG za 829 PLN http://www.euro.com.pl/telefony-komorko ... arny.bhtml
Chcesz na raty to pewnie Ci powiedzą, że wyjdzie 1200-1300 w zależności od warunków. Brałem w Euro towar za 8000 i też mi procenty naliczyli (nie Sygma Bank). Powiedziałem, że się nie zgadzam i dali jak chciałem tzn 0% na 20 miesięcy (właśnie Sygma).
Tak się z nimi gra, trzeba się podroczyć.
PZDR
Kupiłem go MediaExpert.pl (odbiór w sklepie stacjonarny gdzie cena 899zł) za 826zł, jednak nie dało się inaczej z ratami zrobić. Babki same się dziwiły, że taki śmieszny przelicznik.
Tak to bywa z telefonami. A moja Żona godzinę temu zgubiła swojego Samsunga w S-Bahnie i facet który go znalazł przekazał maszyniście a ten przed chwilą mnie. Nawet nie chciał 10,-€ na kawę, ale mu wcisnąłem. Ufff...
A ja dzis zakupiłem komplet 4 świeć żarowych NGK i dokonałem wymiany
Jak sie okazało najprawdopodobniej mój Touran posiadał jeszcze oryginalne świece od nowości firmy BERU
Załączniki
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO ---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
A do mnie przyszła przesyłka pocztowa od kolegi: Tomasz_W-wa.
Tomek jeszcze raz wielkie dzięki towar nówka nie śmigany ,wzorowo zapakowany
Jutro zakładanie