mobile net zabrze
- marnon
- Zaawansowany
- Auto:: Golf V variant
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
nie ma co się napalać:) spokojnie ... cenowo mają różne auta , w jakim stanie niestety nie wiem po zdjęciach widać że ładne, wypicowane, wyczyszczone w większości pewnie poflotowe ładne sztuki doprowadzone do stanu bardzo ładnego w PL... takie teraz mają branie. Jeśli będziesz się decydował ja bym odpuścił wizytę w ASO wg moich niepotwierdzonych wiadomości (bo nie kupowałem od nich, słyszałem od innego klienta) mają tam znajomości przez co taka ocena przed sprzedażą nie do końca mogłaby być rzetelna. Gwarancja napewno na plus wg mnie jeśli nie chcesz skorzystać z naszych klubowych ludzi od pomocy w zakupie i przyprowadzeniu auta z zachodu to ten komis jest wart uwagi , powodzeniapat7719 pisze:OK! No to czekam.
Tez szukasz dla siebie? Oj! Niedobrze. Pewnie mi zgarniesz najlepszego
Ciekawe jak te auta sie prezentuja, bo na stronie na zdjeciach wygladaja fajnie. Ceny tez sa "fajne"
- Icemen181
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
Ocena oceną, ale masz sprawdzoną historię w bazie - naprawy, przebieg. Zawsze to coś na plus.Jeśli będziesz się decydował ja bym odpuścił wizytę w ASO wg moich niepotwierdzonych wiadomości (bo nie kupowałem od nich, słyszałem od innego klienta) mają tam znajomości przez co taka ocena przed sprzedażą nie do końca mogłaby być rzetelna.
-
bdronka
- Użytkownik
- Auto:: Touran R-Line, DSG, BMM
- Imię:: Radek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Jade oglądać kilka na śląsku, jak dobrze pójdzie nic nie wezme od m-n :ppat7719 pisze:OK! No to czekam.
Ciekawe jak te auta sie prezentuja, bo na stronie na zdjeciach wygladaja fajnie. Ceny tez sa "fajne"
[ Dodano: Pon Maj 27, 2013 21:03 ]
Zniechęciłem sie chyba do m-n. Sprawdziłem ich wszystkie tourany po vin'ie. Bezkolizyjny i bezwypadkowy touran
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-2-0 ... 93503.html
okazuje sie że w serwisie miał robiony cały przód, a lista części użyta do naprawy jest dość spooora.
Kolejne tourany - albo brak histori albo coś innego...one mnie mniej interesowały.
Po prostu LIPA.....chyba że wydając taką sume nie powinienem liczyć na nic innego...
- marnon
- Zaawansowany
- Auto:: Golf V variant
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
no to faktycznie LIPAbdronka pisze:Jade oglądać kilka na śląsku, jak dobrze pójdzie nic nie wezme od m-n :ppat7719 pisze:OK! No to czekam.
Zniechęciłem sie chyba do m-n. Sprawdziłem ich wszystkie tourany po vin'ie. Bezkolizyjny i bezwypadkowy touran
okazuje sie że w serwisie miał robiony cały przód, a lista części użyta do naprawy jest dość spooora.
Kolejne tourany - albo brak histori albo coś innego...one mnie mniej interesowały.
Po prostu LIPA.....chyba że wydając taką sume nie powinienem liczyć na nic innego...
-
seba244
- Expert
- Imię:: .......
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Ale i tak trafią na osobę która będzie podniecona od samego widoku Tourana i kupi auto, a komisy to wykorzystujamarnon pisze:no to faktycznie LIPAbdronka pisze:Jade oglądać kilka na śląsku, jak dobrze pójdzie nic nie wezme od m-n :ppat7719 pisze:OK! No to czekam.
Po prostu LIPA.....chyba że wydając taką sume nie powinienem liczyć na nic innego...heh straciłem wiarę w polski komis...
-
bdronka
- Użytkownik
- Auto:: Touran R-Line, DSG, BMM
- Imię:: Radek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Teraz to koleś już mnie zdrażnił maksymalnie, planowałem wyjazd na środe na śląsk aby obejrzeć kilka touranów. Zadzwoniłem w sobote do m-n z pytaniem czy mogę do środy zarezerwować auto - oczywiście, nie ma problemu. Pytam czy jakąś zaliczke wpłacić? Nie, do środy nie ma problemu, proszę tylko o maila. Maila wysłałem, a dzisiaj (we wtorek) samochód już sprzedany. Ciekaw jestem czy gwarancja jaką daje działa na takiej samej zasadzie. Oczywiście powracając do tematu naprawy - handlarz wszystko o nim wiedział, co było naprawiane, kiedy rozmawiałem z nim w sobote - samochód bezkolizyjny i bezwypadkowy w oryginalnym lakierze.
-
Mariow
- Początkujący
Czyli co wynika że m-n to jednak lipa jak 99% komisów w Polsce. Wciskają ci kit byle sprzedać a te ich zapewnienia o gwarancji mają tylko uwiarygodnić pewność samochodu co ma się jak widać nijak to rzeczywistości.
Jak dla mnie to powinni im wystawić opinię taką dostępną dla każdego chetnego na zakup u nich auta żeby sobie mógł przeczytać zanim się tam uda.
A też maiałem tam jechać ale po tych wpisach to mi się już odechciało, wydajesz 50 klocków na auto i żadnej pewności żenada.
Jak dla mnie to powinni im wystawić opinię taką dostępną dla każdego chetnego na zakup u nich auta żeby sobie mógł przeczytać zanim się tam uda.
A też maiałem tam jechać ale po tych wpisach to mi się już odechciało, wydajesz 50 klocków na auto i żadnej pewności żenada.
-
AG
- Początkujący
bdronka, weź te 53 tysiące, które gość z mobile.net chce za tego czarnego tourana, kup za to euro, jedź sobie do Niemiec, Holandii, lub Belgii, posiedź tam kilka dni, pojeździj, poszukaj a znajdziesz coś godnego uwagi. Omijaj komisy prowadzone przez Polaków, Rosjan i Turków. Poszukaj w necie firm które sprzedają auta po leasingu..... Na auto przeznaczysz nie 53, a powiedzmy 45-47 tys.. Jeżeli nie znajdziesz egzemplarza idealnego, to kupisz sobie mniej idealnego z prawdziwym udokumentowanym przebiegiem - może będzie trzeba auto wyprać, czy wypolerować - zrobisz sobie to sam za niewielką kasę w kraju. Taka opcja wyjdzie taniej niż zapłacisz za te niby idealne egzemplarze (rzygam już tymi bredniami które oni wypisują w ogłoszeniach) które są u nas w kraju. Co zyskasz? Przede wszystkim satysfakcję, że nie dałeś się wydymać tym polskim kłamcom handlarzom ( pałam do nich wszystkich nienawiścią okrutną!!!) - każde ich słowo to kłamstwo, albo pie**** bez pokrycia.
W opisany powyżej sposób kupiłem 2 auta i następne też tak kupię. Pozdro!
- kazan13
- Zaawansowany
- Auto:: 1T3 2.0 TDI CUP
- Imię:: Zbyszek
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 45 razy
AG pisze:bdronka, weź te 53 tysiące, które gość z mobile.net chce za tego czarnego tourana, kup za to euro, jedź sobie do Niemiec, Holandii, lub Belgii, posiedź tam kilka dni, pojeździj, poszukaj a znajdziesz coś godnego uwagi. Omijaj komisy prowadzone przez Polaków, Rosjan i Turków. Poszukaj w necie firm które sprzedają auta po leasingu..... Na auto przeznaczysz nie 53, a powiedzmy 45-47 tys.. Jeżeli nie znajdziesz egzemplarza idealnego, to kupisz sobie mniej idealnego z prawdziwym udokumentowanym przebiegiem - może będzie trzeba auto wyprać, czy wypolerować - zrobisz sobie to sam za niewielką kasę w kraju. Taka opcja wyjdzie taniej niż zapłacisz za te niby idealne egzemplarze (rzygam już tymi bredniami które oni wypisują w ogłoszeniach) które są u nas w kraju. Co zyskasz? Przede wszystkim satysfakcję, że nie dałeś się wydymać tym polskim kłamcom handlarzom ( pałam do nich wszystkich nienawiścią okrutną!!!) - każde ich słowo to kłamstwo, albo pie**** bez pokrycia.
popieram, sam też tak zrobiłem i nie narzekam