ale nie pękajmy budyni nie kradną

Generalnie parkowaliśmy na strzeżonym, ale wczoraj pech i po samochodzie. Zdarzyło się to w godzinach 19-23. Zjeździłem wczoraj Widzew, Olechów, Dąbrowę, Retkinię, trochę Bałuty i nic... Podejrzewam, że gdzieś w dziupli siedzi albo już jest w trakcie rozbierania na części. Na aukcjach jeszcze części nie wypłynęły. Ze znaków charakterystycznych to okrągła naklejka BVB Borrusii Dortmund pod tylną lewą lampą, ledwie widoczna, brak relingów, spryski reflektorów (bez ksenonów), wygryzione/wyjedzone wyciszenie silnika pod przednią szybą, nawigacja MFD2 no kilka lekkich obtarć na zderzakach, wymieniona szyba przednia w 2007 roku miała na środku pajączka...niko02 pisze:Współczuję. Też jestem z okolic Łodzi. Teraz aż strach parkować.
Ehhmarcelomattsoy1 pisze:Może ktoś ma znajomości lub cokolwiek. Dziś w nocy jakiś luj ukradł mi Tourana. Już raz próbowali rok temu, nie udało się. Teraz dali radę.
Marcelomattsoy1 żeby pomóc musimy wiedzieć jak wyglądało Twoje auto i jakie znaki szczególne miało ?marcelomattsoy1 pisze:Może ktoś ma znajomości lub cokolwiek. Dziś w nocy jakiś luj ukradł mi Tourana. Już raz próbowali rok temu, nie udało się. Teraz dali radę. Na szczęście auto casco jest, ale co to da zobaczymy.
Nie wiem czy jest już we Wrześni, Pleszewie, Gnieźnie, Baranowie, Przeźmierowie, Skórzewie czy gdziekolwiek pod Poznaniem. Na giełdę pójde w czwartek, na części.
Masakra, płacz i kur**.