Przecież czasem trzeba się odchamić .
no jak o mnie chodzi to moge byc 1-5.05... Jak by organizatorzy potrzebowali jakis help to czekam na znak sygnałjarry pisze:przewidywany termin pobytu bo w zeszłym roku były osoby na jeden dzień, na dwa i na trzy, ułatwi nam to zaplanowanie harmonogramu zlotu,
pomocnych dłoni nigdy za wiele, dzięki za deklarację, jak będzie bliżej Zlotu to pewnie się odezwiemymarynarz75 pisze:no jak o mnie chodzi to moge byc 1-5.05... Jak by organizatorzy potrzebowali jakis help to czekam na znak sygnałjarry pisze:przewidywany termin pobytu bo w zeszłym roku były osoby na jeden dzień, na dwa i na trzy, ułatwi nam to zaplanowanie harmonogramu zlotu,
Chodziło mi o to ze jak Rauko pisał zeby nie koniecznie szukac / wybierac miejsce pod kątem taniosci, to zwróciłes mu uwage ze - tak ja to zrozumiałem- beda inne wydatki jak bedzie mial rodzine i bedzie zmuszony brac to pod uwage co zreszta daleko nie odbiega od prawdy. Nie mniej ja życze mu i rodziny i kasy aby nie musiał mieć dylematówLYJO pisze:tak, to fajniemarynarz75 pisze:Można miec i rodzine i kase...sorki ale nie kuma Twego wpisu