Jak to dopiero, 50k km zrobiłem, dzieci rosną to trzeba wiekszego...
Superb II jest okazyjnie do kupienia, 2,0 CR 140 (180) ps, zobaczymy jak będzie...
"Any customer can have a car painted any colour that he wants so long as it is black."
To ja tak tylko informacyjnie, że Touran został w rodzinie i znowu trochę parametry zmienił (nowa głowica i wyczyszczone, ustawione w serwisie pompki), a ramki zapasowe mam w garażu, wiec jakby co to zapraszam
"Any customer can have a car painted any colour that he wants so long as it is black."
Robcio, będzie aktywne oczywiście że się pochwałę, a nawet zrobię zdjęcie i wstawię. Ale już teraz bardzo Ci dziękuję za pomoc, poświęcony czas i zaangażowanie!
Paso pisze:Robcio, będzie aktywne oczywiście że się pochwałę, a nawet zrobię zdjęcie i wstawię. Ale już teraz bardzo Ci dziękuję za pomoc, poświęcony czas i zaangażowanie!
...daj spokoj, fajnie bylo zrobic cos razem przy aucie. Mnie Koledzy pomogli, to i ja chetnie pomoge... kto nastepny?
...: Touran by Robcio :...
Mobil: President Johnny II ASC/Densei EC-2002/Sirio Turbo 5000
Baza: President Lincoln/Densei EC-2023/Sirio 827
PMR: Intek HT-460scr/Motorola T5522/Nagoya NA-771
>> SQ8KMY _ 161DKC475 <<
Przy okazji aktywowany coming home, światła do jazdy dziennej, auto blokada drzwi, domykane szyb jednym dotknięciem guzika w pilocie (musiałem trzymać) ;-)
Paso pisze:Przy okazji aktywowany coming home, światła do jazdy dziennej, auto blokada drzwi, domykane szyb jednym dotknięciem guzika w pilocie (musiałem trzymać) ;-)
...gratuluje - same przydatne funkcje.
A footwell ladnie rozswietla przestrzen w przypadku jasnej tapicerki
>> SQ8KMY _ 161DKC475 <<
...jak pewnie wiecie, trwa akcja Kalendarz TKP 2015. Jezeli jest ktos zainteresowany odbiorem w Lublinie, to prosze o kontakt ze mna... do konca biezacego tygodnia
No i mamy koniec tygodnia ...zamowilem kalendarze dla Kolegow viscum oraz ROMEO.
Kalendarze sa juz u mnie... w tym roku sa bardzo ladne... zapraszam do odbioru.
>> SQ8KMY _ 161DKC475 <<