Dziś Zamówiłem (Kupiłem), Dzisiaj Przyszło.
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
To ja sie pochwale ostatniki zakupami 
ostatnio kupilem sobie kratke nawiewu od audi a6 c5 troche sie pomeczylem i zaadaptowalem te chromowane sowaki, potem kupilem kratke od golfa V i tez wyjalem sowaki i tu juz bylo lepiej z ich zamontowaniem, czkolwiek bez drobnego moda sie nie obeszlo. W piatek odebralem z ASO aluminiowe nakladi na progi i podstopnice, podstopnica juz zamontowana, progi chyba jutro przykleje
Malo sie udzielam na forum z braku czasu, ale jak wyczyszcze autko to zaktualizuje moja galerie bo troche sie juz zmienilo
Aha w piatek mialem tez wymieniana przednia szybe (na szczescie z AC) bo kamieniem dostalem i po wczorajszej ulewie okazalo sie ze woda dostaje sie do srodka i mam lewy przedni slupek z zaciekiem od wody
po swietach jade reklamowac
PZDR

ostatnio kupilem sobie kratke nawiewu od audi a6 c5 troche sie pomeczylem i zaadaptowalem te chromowane sowaki, potem kupilem kratke od golfa V i tez wyjalem sowaki i tu juz bylo lepiej z ich zamontowaniem, czkolwiek bez drobnego moda sie nie obeszlo. W piatek odebralem z ASO aluminiowe nakladi na progi i podstopnice, podstopnica juz zamontowana, progi chyba jutro przykleje

Malo sie udzielam na forum z braku czasu, ale jak wyczyszcze autko to zaktualizuje moja galerie bo troche sie juz zmienilo

Aha w piatek mialem tez wymieniana przednia szybe (na szczescie z AC) bo kamieniem dostalem i po wczorajszej ulewie okazalo sie ze woda dostaje sie do srodka i mam lewy przedni slupek z zaciekiem od wody

PZDR

Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana

- rock4
- Specjalista
- Auto:: Touran 1,9 AVQ 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
- Kontakt:
A dzisiaj do mnie przyszedł taki zestaw:

Filtry Knechta już po raz 3 będą w moim samochodzie. Co do oleju - MOTUL - po opiniach naszego kolegi JacaTouran i dość przekonywującym sposobie wypowiadania się o tym produkcie zdecydowałem się na jego zakup. Mam nadzieję, że nie będę żałował wydanych pieniędzy
Cały zestaw kosztował mnie 350zł w najbliższy poniedziałek zarezerwowana wizyta u mechaniora

Filtry Knechta już po raz 3 będą w moim samochodzie. Co do oleju - MOTUL - po opiniach naszego kolegi JacaTouran i dość przekonywującym sposobie wypowiadania się o tym produkcie zdecydowałem się na jego zakup. Mam nadzieję, że nie będę żałował wydanych pieniędzy

Cały zestaw kosztował mnie 350zł w najbliższy poniedziałek zarezerwowana wizyta u mechaniora

- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Dzisiaj przyszło i odrazu zabrałem się do pracy
Chwilowo bez przejściówki do anteny, czyli stare kabelki ogołociłem z wcisków
RCD300

RCD310 Black

Miało być trudniej, udało się w 20 minut.
Niestety istnieje dalej ten sam problem, czyli nie mogę zmieniać stacji ani utworów z kierownicy. Raczej wina sterownika..., więc trzeba będzie się udać do Jarrego i wyienić na taki, który bedzie pasował.

RCD300

RCD310 Black

Miało być trudniej, udało się w 20 minut.
Niestety istnieje dalej ten sam problem, czyli nie mogę zmieniać stacji ani utworów z kierownicy. Raczej wina sterownika..., więc trzeba będzie się udać do Jarrego i wyienić na taki, który bedzie pasował.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Jeżeli ktoś potrzebuje kupić włącznik chrom z funkcją auto bez przednich halogenów tutaj macie link do aukcji http://www.allegro.pl/si.php?i=2278927663 cena 149 PLN oraz przesyłka. Brałem u nich szybko i sprawnie.
[ Dodano: Pon Kwi 16, 2012 08:10 ]
[ Dodano: Pon Kwi 16, 2012 08:10 ]
To pochwal się gdzie kupiłeś mnie też korci by zmienić na nawiewy na chrom.Przemek_85 pisze:To ja sie pochwale ostatniki zakupami
ostatnio kupilem sobie kratke nawiewu od audi a6 c5 troche sie pomeczylem i zaadaptowalem te chromowane sowaki, potem kupilem kratke od golfa V i tez wyjalem sowaki i tu juz bylo lepiej z ich zamontowaniem, czkolwiek bez drobnego moda sie nie obeszlo. W piatek odebralem z ASO aluminiowe nakladi na progi i podstopnice, podstopnica juz zamontowana, progi chyba jutro przykleje![]()