Oferty sprzedaży Touranów- oceny, komentarze 2011-2014
-
czeslaw555
- Początkujący
- Auto:: C5
- Imię:: t
wiesz to tak można pisać, a ja kupię Fiata 126p 84r za np 100 zł
Koszty sprowadzenia itd. no kurcze samo nie przyjedzie i się nie zrejestruje, nie bądź śmieszny. Cena to inna sprawa, może komuś pasować lub nie.
Te auta mają udokumentowaną historię którą oczywiście można sprawdzić. Jadę tam po inne auto .
Koszty sprowadzenia itd. no kurcze samo nie przyjedzie i się nie zrejestruje, nie bądź śmieszny. Cena to inna sprawa, może komuś pasować lub nie.
Te auta mają udokumentowaną historię którą oczywiście można sprawdzić. Jadę tam po inne auto .
-
czeslaw555
- Początkujący
-
kowallubin
- Początkujący
- Auto:: brak
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 4 razy
-
czeslaw555
- Początkujący
czy ma to jakieś znaczenie ? Kupisz auto od Polaka ? Przecież to złodzieje aut, robią korekty, wałki na VAT, mają takie cudowne opisy http://sprowadzanieaut-czeslaw555.blogs ... ch-na.html
Dla mnie ma znaczenie aby auto miało właściwe dokumenty, było w stanie takim jakim oczekuje, ma prawdziwą historię, po sprawdzeniu się to potwierdzi, wystawi mi rachunek a nie umowę "na Niemca". Jak to wszystko jest, to dla mnie obojętnie czy to będzie Turek, Arab , czarny, biały.
[ Dodano: Pon Paź 21, 2013 15:02 ]
dziwne ale i typowa dla nas Polaków reakcja. Chcesz zrobić przysługę , podejrzane. Napiszesz że coś dobre, reklamujesz, ile z tego masz. Napiszesz źle wtedy jest radocha ale i komentarzy wcale albo niewiele, bo po co jak już mu ktoś do....ł?
Dla mnie ma znaczenie aby auto miało właściwe dokumenty, było w stanie takim jakim oczekuje, ma prawdziwą historię, po sprawdzeniu się to potwierdzi, wystawi mi rachunek a nie umowę "na Niemca". Jak to wszystko jest, to dla mnie obojętnie czy to będzie Turek, Arab , czarny, biały.
[ Dodano: Pon Paź 21, 2013 15:02 ]
dziwne ale i typowa dla nas Polaków reakcja. Chcesz zrobić przysługę , podejrzane. Napiszesz że coś dobre, reklamujesz, ile z tego masz. Napiszesz źle wtedy jest radocha ale i komentarzy wcale albo niewiele, bo po co jak już mu ktoś do....ł?
-
czeslaw555
- Początkujący
- Łukaszz
- Zaawansowany
- Auto:: BLS 1.9 tdi
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Panowie nie przesadzajmy,jak ktoś szuka sprawnego zadbanego auta to je zawsze znajdzie.DLUGI-74 pisze:aki ...to już niedługo w DE nie będzie od kogo kupić auta.aki pisze:z mojego doświadczenia nie należy ufać polakom za granicy, niby wszystko pięknie ładnie a sprzedają byle co i byle jak.
Polonia jest "prawie" wszędzie i Niemca też już nauczyli jak dobrze sprzedać auto.
BLS 147ps 375nm
AAZ 1.9 TD 615tyś i rośnie:)
MT-09 było
MT-07 jest
AAZ 1.9 TD 615tyś i rośnie:)
MT-09 było
MT-07 jest
-
FreeStyle
- Użytkownik
- Auto:: 2,0TDI 130KW 4motion DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 80 razy
- Otrzymał podziękowań: 135 razy
temat nie dotyczy Torana ale ciekawe.
Dzisiaj byłem świadkiem weryfikacji przebiegu. Do "mojego" mechanika przyjechał świeżo upieczony właściciel Mercedesa B z 2006 z przebiegiem 120tys i prosił o ogólną diagnostykę pojazdu i ewentualne sprawdzenie oryginalnego przebiegu. Po podłączeniu pod komputer wszędzie gdzie było możliwe (oczywiście oprócz licznika) był przebieg 620tys
Klient przysiadł z wrażenia. Na pierwszy rzut oka auto na prawdę wyglądało świeżo. W środku skórzana tapicerka bez najmniejszych przetarć i plam, plastiki nie wytarte jedynie dużo plaka. Mercedes kupiony od handlarza/importera.
Dzisiaj byłem świadkiem weryfikacji przebiegu. Do "mojego" mechanika przyjechał świeżo upieczony właściciel Mercedesa B z 2006 z przebiegiem 120tys i prosił o ogólną diagnostykę pojazdu i ewentualne sprawdzenie oryginalnego przebiegu. Po podłączeniu pod komputer wszędzie gdzie było możliwe (oczywiście oprócz licznika) był przebieg 620tys
Był Touran 1,9TDI/77KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
ŁadnieFreeStyle pisze: Dzisiaj byłem świadkiem weryfikacji przebiegu. Do "mojego" mechanika przyjechał świeżo upieczony właściciel Mercedesa B z 2006 z przebiegiem 120tys i prosił o ogólną diagnostykę pojazdu i ewentualne sprawdzenie oryginalnego przebiegu. Po podłączeniu pod komputer wszędzie gdzie było możliwe (oczywiście oprócz licznika) był przebieg 620tysKlient przysiadł z wrażenia. Na pierwszy rzut oka auto na prawdę wyglądało świeżo. W środku skórzana tapicerka bez najmniejszych przetarć i plam, plastiki nie wytarte jedynie dużo plaka. Mercedes kupiony od handlarza/importera.