Drodzy użytkownicy proszę o opinie do tej oferty kupna. Oferta prywatna, cokolwiek to znaczy! Samochód jest blisko mojej miejscowości także jadąc na cmentarz mogę zajechać i zobaczyć !Ładnie wygląda i kolor czerwony spodobałby się mojej żonie! Szkoda tylko, że diesel bo szukam wciąż z silnikiem benzynowym.
kjmragowo pisze:Drodzy użytkownicy proszę o opinie do tej oferty kupna. Oferta prywatna, cokolwiek to znaczy! Samochód jest blisko mojej miejscowości także jadąc na cmentarz mogę zajechać i zobaczyć !Ładnie wygląda i kolor czerwony spodobałby się mojej żonie! Szkoda tylko, że diesel bo szukam wciąż z silnikiem benzynowym.
jak masz blisko wsiadaj w auto i podjedź zobaczyć na żywo, foto kiepskiej jakości. Przy okazji spiszesz sobie vin i sprawdzimy ci to cacko od prywatnej osoby, ciekawi mnie jedynie rzecz że auto rok używane niby wszystko powymieniane i go sprzedaje, no ale to już nie moja głowa w tym.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
różnie to bywa najlepiej przy oględzinach auta porób foto książki serwisowej i porównasz później ze sprawdzoną historią ASO czy wszystko się zgadza, zobacz także w którym roku była wyprodukowana książka serwisowa.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
kjmragowo pisze:Dzięki Aki za info
Też mnie to zastanawia dlaczego takie ładne auto sprzedaje po roku użytkowania!
ja swojego pierwszego Tourana miałem wymuskanego na cacy a tez sprzedawalem po roku użytkowania bo poprostu mi sie znudził i chciałem zmienic na inny model , wiec do tego by sie nie czepiał tylko go dokładnie sprawdził i juz...
kjmragowo pisze:Drodzy użytkownicy proszę o opinie do tej oferty kupna. Oferta prywatna, cokolwiek to znaczy! Samochód jest blisko mojej miejscowości także jadąc na cmentarz mogę zajechać i zobaczyć !Ładnie wygląda i kolor czerwony spodobałby się mojej żonie! Szkoda tylko, że diesel bo szukam wciąż z silnikiem benzynowym.
admin pisze:Szczerze mówiąc pracownicy ASO nie zawsze są kompetentni
Jasne - nie mówię, że nie... natomiast przy tym czerwonym touranie brakuje właśnie chromowanych relingów, jak i tej klimatyzacji - dwa punkty, które powinny zostać zweryfikowane. Jak dla mnie to nie jest HL.
Jest:
* Mondeo 2.0 SCTi 240KM
Było:
* Touran 1.9 TDI
** Peugeot 206 1.1
*** Audi A4 1.8
**** Ford Fiesta mk3 1.1i
admin pisze:Szczerze mówiąc pracownicy ASO nie zawsze są kompetentni
Jasne - nie mówię, że nie... natomiast przy tym czerwonym touranie brakuje właśnie chromowanych relingów, jak i tej klimatyzacji - dwa punkty, które powinny zostać zweryfikowane. Jak dla mnie to nie jest HL.
Wiem, tamten też wg mnie nie jest HL.
kowallubin pisze:a mam pytanie polift hl MUSI mieć relingi w chromie czy niekoniecznie?
Musi, jest to standard więc ktoś przy kupnie musiałby sobie zażyczyć, że "nie chce chromowanych relingów", ale wg mnie takich ludzi jest 0,0001% albo mniej