Widzę, że już chwila minęła, ale że sporo osób pisało, to podepnę się pod temat... Kilka razy padło pytanie o zmianę wtyczek ale bez odpowiedzi i o to samo mnie pytał mechanik... jak wygląda wymiana wiązki, zakładam, że trzeba przelutować wtyczki, kolory i numery pinów są takie same, tylko jest więcej pinów i przewodów, czy jest jakaś sztuka ze zmianą wtyczek? Mechanik sie nie za bardzo chce bawić, ale nie mam za bardzo wyjścia, jak nie podam na tacy, to nie wymieni...w kodowanie i tak się sam będę musiał bawić...
Ok, teraz jasne... tylko ja zakładałem i na foto wydawało mi się, że wiązka nie jest kompletna, tylko wycięta, stąd moje pytanie. Teraz załapałem, że trzeba szukać kompletnej wiązki w sensie wtyczki po obu stronach, wcześniej zakładałem, że wtyczki trzeba ciachnać i posztukować z nowymi... stąd pytanie.
Co do mechanika - niestety, nie wszędzie są tacy co bawią się takimi rzeźbami i osobiście się nie dziwię, to są tematy indywidualne do każdego auta czy nawet modelu, jak ktoś siedzi w jednej marce to mu łatwiej ogarnąć typowe usterki, jak się robi wszystko to takie udziwnienia to zabawa i nie każdemu się chce, bo jak coś nie ruszy to pół dnia szukania a zwykle nie ma chętnego żeby płacić. Mechanik polecał regenerowaną, ale na forum odradzają, regenerowaną wkłada i działa... jak długo to inna bajka. Dzięki za odpowiedź tak czy inaczej, pozdrawiam,