Oferty sprzedaży Touranów- oceny, komentarze 2011-2014
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
A jak to sobie wyobrażasz, że w ogłoszeniu napiszą Ci coś takiego: Bity, składany z czterech, kręcony licznik, brał udział w rajdach samochodowych.kamiloe pisze:Wiem ze trzeba wyluzowac ale to mnie denerwuje tu piszą ze wszystko pięknie jedziesz a tam porysowane poprzepalane ;/
Prawie każde ogłoszenie jest podkręcone i tyle. Cierpliwości
- kamiloe
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9 BLS Bluemotion 2009
- Imię:: Kamil
Żeby ktoś sprowadzał na zamówienie jakiś zaufany sprzedawca . Jest na allegro znowu fajny z wyglądy highline http://moto.allegro.pl/vw-touran-2008-k ... 06628.html ciekawe jaki silnik i jeszcze ta klapa walnięta i cena jak dla mnie duza ;/
- cheles
- Władca postów
Pogadaj z Dodi wiem już się tym nie zajmuje, ale może zna kogoś komu można zaufać.kamiloe pisze:Żeby ktoś sprowadzał na zamówienie jakiś zaufany sprzedawca . Jest na allegro znowu fajny z wyglądy highline http://moto.allegro.pl/vw-touran-2008-k ... 06628.html ciekawe jaki silnik i jeszcze ta klapa walnięta i cena jak dla mnie duza ;/
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Jak dla mnie cena adekwatna (sprowadzający musi też zarobić) do reszty.kamiloe pisze:Żeby ktoś sprowadzał na zamówienie jakiś zaufany sprzedawca . Jest na allegro znowu fajny z wyglądy highline http://moto.allegro.pl/vw-touran-2008-k ... 06628.html ciekawe jaki silnik i jeszcze ta klapa walnięta i cena jak dla mnie duza ;/
Klapę możesz wyprostować i pomalować, zostawić, lub wymienić i wiesz co masz.
Fajny kolorek i wyposażenie, a silnik wygląda na 2.0 8V czyli BMM, ale to byś musiał sobie w papierach potwierdzić
-
lock00
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Tutaj cheles powiedzial bardzo dobrzecheles pisze:kamiloe,
Weź wyluzuj, bo widzę, że chęć kupna samochodu, przysłania Ci Twoje bezpieczeństwo. Skroją Cię z kasy lub w...pie..ol dostaniesz i tyle będziesz miał. W poszukiwania dobrego auta naucz się cierpliwości. Za młody jesteś na szpital
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
kamiloe,
napisz mi na prv parametry auta jakiego szukasz i kasę jaką masz do wydania, mój brat (czasami ja z nim) jeździ po auta, kiedyś robił to hurtowo, teraz tylko po konkretne auto na zamówienie.
Tak jak piszą koledzy, bez nerw
Pojedziesz z obcym dostaniesz w łeb i ani kasy ani samochodu. Nie ufaj allegro i tego typu ofertom pośrednikom, nigdy nie wiesz z kim masz do czynienia.
napisz mi na prv parametry auta jakiego szukasz i kasę jaką masz do wydania, mój brat (czasami ja z nim) jeździ po auta, kiedyś robił to hurtowo, teraz tylko po konkretne auto na zamówienie.
Tak jak piszą koledzy, bez nerw
- cheles
- Władca postów
QQ a kto Ci napiszę ile kupujący musi włożyć wkładu finansowego. Sorry ale takie teksty to chyba dla i..ów pisane. Jak także: garażowany i serwisowany w ASO.QQRYDZA pisze:apropo tego bordowego,facet napisał że nie wymaga wkładu finansowegotylko chyba zapomniał o wymianie dwumasy
bo jakoś nie wspomina że została wymieniona a przy takim przebiegu to albo już się odzywa albo za chwile zacznie
można się targować