Jak myślicie do której potrwa spot?
Bo dzisiaj się dowiedziałam, że mam jutro spotkanie z moim "bossem" i nie dam rady przyjechać o 18.00 ale może bym się trochę spóźniła. A nie chce odpuścić taaaakiego spota
JustMar pisze: Coraz lepiej szkoda ze nei mamy pachołków drogowych to by się miejsce zajęło
pierwsi co przyjadą niech szeroko stawają i czekają z najmniej przyjaznymi wyrazami twarzy jakie mogą wyzewnętrznić.... no a jakby ktoś jednak podjechał za blisko zawsze można zapytać czy to radyjko to fabryczne co on je ma we gablocie..... gwarantuje że jedyne co zaparkuje w takiej atmosferze to AT lub wydział realizacji....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Jeśli nic nie wypadnie to około 16:30 ,17.... najwcześniej przed 20 bym był to już za późno bo zaraz by się kończyło
Wiem Tomku że trasę masz dobrze opanowaną... też uważam że jest przyjemna...ale nic sie nie poradzi
PS: po prostu nie daruje Ci że to piątek zapodałeś
JustMar pisze: Coraz lepiej szkoda ze nei mamy pachołków drogowych to by się miejsce zajęło
pierwsi co przyjadą niech szeroko stawają i czekają z najmniej przyjaznymi wyrazami twarzy jakie mogą wyzewnętrznić.... no a jakby ktoś jednak podjechał za blisko zawsze można zapytać czy to radyjko to fabryczne co on je ma we gablocie..... gwarantuje że jedyne co zaparkuje w takiej atmosferze to AT lub wydział realizacji....
Klucz do kół w ręce , to powinno pomóc aawol radyjko ja kółeczka hahahaha
Ja u nas rozciągałem linki do holowania na parkingu
Przy trzeciej ochrona przyleciała co tu się wyrabia.
A ja im na to, że holowaliśmy auto i się urwało i poszło w pizd....