ok to fajno
wstrzymaj sie moze do zakonczenia obecnych zapisow na smycze i koszulki
wtedy bedziesz mogl banerek wstawic z zamowieniami
bo teraz czekamy az admin wstawi bnery o zamowieniach i glosowaniu
Ustaliliśmy, że ramki będziemy robić z tym samym wzorem co poprzednio, z tym, że jak ktoś będzie chciał to będzie mógł też zamówić tez sam wzór, ale w postaci wypukłego polimeru. No i zobaczymy jakie będzie zainteresowanie ramkami 3D. Co do breloczków to najprawdopodobniej jutro będę miał próbkę wzoru nr 2 (prostokątny) oraz okrągły zgodnie z sugestią GioW. Wrzucę zdjęcia i jak się spodobają to będzie można zamawiać. Ceny podałem w odpowiednich tematach.
Szczerze mówiąc to ja osobiście skłaniam się żeby zamówić full pakiet, czyli ramki zwykłe i polimerowe, ze 2 breloczki i ze 2 wzory tablic. Wolę parę złotych dopłacić i mieć aluminiową blachę z tłoczoną obwódką i ksywką. Aczkolwiek nie wiem, czy w tej kwestii możliwa jest pewna samowola i zamawianie wraz z ramkami co się komu podoba, czy jednak też potrzebne jest zielone światło na robienie czegokolwiek, a jeśli tak to czy każdy może zamówić któryś ze wrzuconych przeze mnie wzorów, czy będziemy jednak próbowali wypracować jakiś jeden model (czy to breloczki, czy tablice).
Kolego, z zamówieniami ruszymy po zamknięciu tematu smyczek i koszulek, czyli po 23.09. Ceny i wszystkie szczegóły są w tym temacie (post z cenami bodajże na 14-tej stronie). Pozdr
[ Dodano: Pon Wrz 17, 2012 12:18 ]
PS. W temacie z breloczkami wrzuciłem zdjęcia 2-óch próbek breloczków, proszę o opinie