A jak będziesz na Wielkanoc bliżej, to daj znać. Chętnie zobaczę i się pozachwycam

Czy ktoś coś może o tym ASO wyżej?
normalne radio RCD310, żaden wynalazektezet pisze: tylko jest jakieś radio, którego w tym roczniku nigdzie nie widziałem (załączam fotę)
Nie musisz ufać takim osobom ....ale robią ...ja robię nie 10 a 15kmm i mogę powiedzieć nie broniąc tu nikogo że jest to możliwe.viscum pisze:Niech zdjęcia da- będzie widać co to za "rów", jak koło urwane i wymieniona chłodnica, to pytanie o poduszki się nasuwa.
Jaka data tych napraw ? Może tylko mechaniczne robił w ASO, a blacharka w inym miejscu.
Dziwnie schodzi farba z tylnego zderzaka. Przy delikatnym uderzeniu - raczej "pęka", a nie schodzi płatami.
No i przebieg - osobiście nie ufam osobom, które robią 10 tys/rok.
Dzięki viscum, świetny pomysł z tymi zdjęciami "sprzed" - jak robili to w ASO, to niech pokażą auto tuż po szkodzie (chyba że trzeba mieć zgodę ubezpieczyciela?). Data: robione dwa miesiące temu. Co do koła, to przy tej samej szkodzie była robiona felga, a w lutym (3 tygodnie później) kapa kryjąca. Obiecał mi ASOwiec, że polatamy czujnikiem, więc zobaczymy klapę i błotniki. No i wezmę go gdzieś poza ASO, mam nadzieję, że dobry mechanik zobaczy, czy w tym "rowie" nie stało drzewo albo ciężarówka...viscum pisze:Niech zdjęcia da- będzie widać co to za "rów", jak koło urwane i wymieniona chłodnica, to pytanie o poduszki się nasuwa.
Jaka data tych napraw ? Może tylko mechaniczne robił w ASO, a blacharka w inym miejscu.
DLUGI-74 pisze:Nie musisz ufać takim osobom ....ale robią ...ja robię nie 10 a 15kmm i mogę powiedzieć nie broniąc tu nikogo że jest to możliwe.viscum pisze:Niech zdjęcia da- będzie widać co to za "rów", jak koło urwane i wymieniona chłodnica, to pytanie o poduszki się nasuwa.
Dziwnie schodzi farba z tylnego zderzaka. Przy delikatnym uderzeniu - raczej "pęka", a nie schodzi płatami.
Dodam tylko że mam jeszcze Caddy z 2007 roku od nowości osobowe z przebiegiem 89kmmaponhill pisze:DLUGI-74 pisze:Nie musisz ufać takim osobom ....ale robią ...ja robię nie 10 a 15kmm i mogę powiedzieć nie broniąc tu nikogo że jest to możliwe.viscum pisze:Niech zdjęcia da- będzie widać co to za "rów", jak koło urwane i wymieniona chłodnica, to pytanie o poduszki się nasuwa.
Oczywiście, ze jest możliwe, u mnie w domu auto jest z salonu, rocznik 2006 i ma chyba coś około 60 tysi przebiegu.. bez serwisu, bo komu by sie chciało z takim przypadkiem tam jeździć. Wystarczy, że dziennie robi rundke do sklepu i spowrotem
Wiadomo z historii, że była robiona przekładnia kierownicza, no i teraz ta felga... Układa mi się to jednak w jakiś dzwon. Czy to możliwe, że przy takiej wymianie (na rachunku w ASO było ok. 6 tyś zł za samą przekładnię, były też wahacze i chłodnica) mogło być tylko drobne zaliczenie rowutezet pisze:No i wezmę go gdzieś poza ASO, mam nadzieję, że dobry mechanik zobaczy, czy w tym "rowie" nie stało drzewo albo ciężarówka...
No ładny, ten kolorek ale z maski schodzi chyba bezbarwny i jest sporo rdzewiejących odprysków,ze zderzaka z tyłu schodzi lakier od uderzenia? pewnie słabo był przygotowany do lakieru i delikatne dojechanie zrobiło swoje(raczej nie ma opcji ze nie był lakierowany nawet jest deko jaśniejszy),tylny prawy fotel roztargane oparcie?, porysany(dość brzydkoPiitersonn pisze:http://www.allegromat.pl/aukcja171454
kolega JEDARO zazwyczaj trafnie stwierdza, na minus jak dla mnie:bez fis i climatronika, próg lewy sie mi nie podoba, ewentualna cena. Na plus: schludny, felga.Golas_306team pisze:Koledzy pytam po raz kolejny :p O tego Turaska Biały Turasek 1 FL - Łobez okolice Drawska Pomorskiego i allegromat -> http://archi.inosak.org/imgdb/item5159295919_1.html
23.03.2015 mam zamiar podjechać go oglądać :] , no chyba że ktoś jest z forum i "za paliwo" by podjechał do miejscowości Łobez okolice Drawska Pomorskiego rzucić okiem :] VIN - WVGZZZ1TZ7W034971 , jest w trakcie rozkodowania... - Kolega JEDARO stwierdził że to po taxie patrząc na zdjęcia i aukcję , ktoś coś dopowie po czym to widać? :]
wiem tyle że stało parę miesiecy na firmę zarejestrowane bo ponoć skrzynia padła... tu dbane jak się da wymieniane części z niby wyższej półki bo tez na firmę więc i amortyzacja- koszta odchodziły :]
Pozdrawiam
Mój miał robiony w ASO 2 razy tył i raz przód. Drobne kolizję, ale zawsze wymieniałem wszystko na nowe części, więc wiem, że auto jest bezpieczne. Wymieniany błotnik, wewnątrz nie był pomalowany w ASO (nie wiem czy taki standard, ale widać wyraźnie, że od wewnątrz jest bez lakieru).tezet pisze:Wiadomo z historii, że była robiona przekładnia kierownicza, no i teraz ta felga... Układa mi się to jednak w jakiś dzwon. Czy to możliwe, że przy takiej wymianie (na rachunku w ASO było ok. 6 tyś zł za samą przekładnię, były też wahacze i chłodnica) mogło być tylko drobne zaliczenie rowutezet pisze:No i wezmę go gdzieś poza ASO, mam nadzieję, że dobry mechanik zobaczy, czy w tym "rowie" nie stało drzewo albo ciężarówka...Czy to już jednak podstawa by uznać, że auto jest niebezpieczne? (Mam w nim zamiar wozić rodzinę...)
Z drugiej strony, całe zawieszenie jest funkiel nówka z ASO...![]()
A tak poważnie, to co myślicie? Jeśli nie udostępni zdjęć "sprzed", to się jednak wycofać, czy jak zejdzie z ceny to się nie bać i brać?