ja chyba nie natrafię na blokadę gdyż wjeżdżam od Komornik i zaraz na autostradę chyba że się mylę i gdzieś mnie będzie czekać niespodzianka w postaci blokady co myślisz hagio
Miki76 pisze:ja chyba nie natrafię na blokadę gdyż wjeżdżam od Komornik i zaraz na autostradę chyba że się mylę i gdzieś mnie będzie czekać niespodzianka w postaci blokady co myślisz hagio
Dokładnie z autostrady zjazd na Krzesiny na 11 kierunek centrum i droga wolna ;-) dopiero drugi wiadukt za M1 jest zablokowany na wysokości salonu VW
Miki76 pisze:ja chyba nie natrafię na blokadę gdyż wjeżdżam od Komornik i zaraz na autostradę chyba że się mylę i gdzieś mnie będzie czekać niespodzianka w postaci blokady co myślisz hagio
Dokładnie z autostrady zjazd na Krzesiny na 11 kierunek centrum i droga wolna ;-) dopiero drugi wiadukt za M1 jest zablokowany na wysokości salonu VW
krankor pisze:1. DLUGI-74
2. Tomczyk
3. Miki76
4. Marcinas
5. zyga_wr
6. hagio
7. dewiant
8. KIT
9. vegeta- już wiem, że będę na pewno
10. krankor - postaram się być
Przyjadę od Suchego Lasu. Też będę musiał okrążyć o na A2 wejść...
albo na rondzie Obornickim prosto i dopiero za rondem J.Nowaka Jeziorańskiego 1 światła w lewo-Wyspiańskiego do Głogowskiej a potem tak jak ja Matyi-Królowej Jadwigi-cały czas prosto na Katowice zjazd w Szwedzką
krankor pisze:1. DLUGI-74
2. Tomczyk
3. Miki76
4. Marcinas
5. zyga_wr
6. hagio
7. dewiant
8. KIT
9. vegeta- już wiem, że będę na pewno
10. krankor - postaram się być
Przyjadę od Suchego Lasu. Też będę musiał okrążyć o na A2 wejść...
albo na rondzie Obornickim prosto i dopiero za rondem J.Nowaka Jeziorańskiego 1 światła w lewo-Wyspiańskiego do Głogowskiej a potem tak jak ja Matyi-Królowej Jadwigi-cały czas prosto na Katowice zjazd w Szwedzką
Cz okolice ronda rataje nie będę zapchane w zwiazku maratonem:|
Jeśli tak to możesz czekać do 14,45 na Turana i passata b6.
Myślę że do tej godziny dotrzemy bo mam przesyłkę na Orlenie przy Lidl-u do zostawiania i dalej na spot.