Koszulki (polówki) klubowe - luźny temat
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
na taką koszulę to juz tylko haftyQQRYDZA pisze:rozpinana na guziki,z dobrego materiału ,wzór mógłby być nawet taki sam jak na polówce.
przy "wzorze" nadruków jaki mamy na polo to z ceną będzie ciężko bo wszyscy kasuja za matryce do wzoru a jeszcze dochodzą nicki wiec moze to kosztowo nas przerosnąć
a żeby to jakoś w miare cenowo wyszlo to musi byc nas duzo a z tym moze byc ciezko
- rock4
- Specjalista
- Auto:: Touran 1,9 AVQ 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
- Kontakt:
co do powyższego zdjęcia które wrzucił QQ - klapeczki pierwsza klasa 
a jeśli chodzi o koszulki... to jeszcze ani razu swojej nie założyłem (no poza przymiarką czy dobry rozmiar) bo nie było okazji. A zwykła koszulka z logo TKP jakoś nie pasuje - logo TKP zbyt cenne żeby na jakimś tam tiszercie umieszczać
a jeśli chodzi o koszulki... to jeszcze ani razu swojej nie założyłem (no poza przymiarką czy dobry rozmiar) bo nie było okazji. A zwykła koszulka z logo TKP jakoś nie pasuje - logo TKP zbyt cenne żeby na jakimś tam tiszercie umieszczać
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
QQ fajny masz ten dresikQQRYDZA pisze:i dresy z kreszuObrazek
dlatego t-shirt trzeba zrobić taki jajcarski jakis - w innym stylu niz polorock4 pisze:a jeśli chodzi o koszulki... to jeszcze ani razu swojej nie założyłem (no poza przymiarką czy dobry rozmiar) bo nie było okazji. A zwykła koszulka z logo TKP jakoś nie pasuje - logo TKP zbyt cenne żeby na jakimś tam tiszercie umieszczać
- QQRYDZA
- Expert
- Auto:: 1,9tdi
- Imię:: dar
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
zdjęcie dresiku pociągnięte z sieci ;-) w życiu nie mójLYJO pisze:QQ fajny masz ten dresikQQRYDZA pisze:i dresy z kreszuObrazek
Z żoną na zmianę używacie ?
![]()
dlatego t-shirt trzeba zrobić taki jajcarski jakis - w innym stylu niz polorock4 pisze:a jeśli chodzi o koszulki... to jeszcze ani razu swojej nie założyłem (no poza przymiarką czy dobry rozmiar) bo nie było okazji. A zwykła koszulka z logo TKP jakoś nie pasuje - logo TKP zbyt cenne żeby na jakimś tam tiszercie umieszczać
- patarek
- Zaawansowany
- Auto:: Sharan 7n 2.0 2011
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
- Kontakt:
Lepiej się QQ przyznaj gdzie i za ile kupiłeś
i może więcej mają dla nas??

Oto JA
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.