V Tech Łowicz Kaliska 41
-
krzysiek_rybak
- Użytkownik
- Auto:: touran '05 bkc
- Imię:: Krzysiek
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: V Tech Łowicz Kaliska 41
Wedlug mnie temat do zamkniecia. Dogadajcie się sami miedzy sobą tutaj nic nie wskuracie.
-
jimi krewetka
- Kandydat
- Auto:: Audi
- Imię:: Tom
- Podziękował: 1 raz
Ano widzisz Krzysiu, to nie o to chodzi, żeby sprawie ukręcić łeb. Moja droga po "naprawie" w V-Tec w Łowiczu to istna droga przez mękę, bo żaden warsztat nie potrafił mi pomóc.
Pół roku walki i szukania. Przeszedłem podobną drogę jak w tym wątku:
http://www.w203.pl/printview.php?t=11496
i to na prawdę nie jest zabawne, jak masz na pół roku wyłączone auto z eksploatacji.
Wszelkie próby porozumienia się nie przyniosły żadnych rezultatów. Aż dziw bierze, że jeszcze w dzisiejszych czasach tak można obsługiwać klientów na zasadzie: płać i spier...laj.
Pół roku walki i szukania. Przeszedłem podobną drogę jak w tym wątku:
http://www.w203.pl/printview.php?t=11496
i to na prawdę nie jest zabawne, jak masz na pół roku wyłączone auto z eksploatacji.
Wszelkie próby porozumienia się nie przyniosły żadnych rezultatów. Aż dziw bierze, że jeszcze w dzisiejszych czasach tak można obsługiwać klientów na zasadzie: płać i spier...laj.
-
Evo12
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię:: Adam
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 15 razy
Jeśli nagrywales go lub kogo kolwiek innego bez jego zgody (lub nawet informacji o tym) to podlegasz teraz pod prawo karneJacaTouran pisze:
Jak chcesz to możemy tą sprawę sądownie rozwiązać, mam nagrane nasze rozmowy (kochane androidy) . Bez problemu jestem w stanie towszystko odtwirzyć.
- Mefju
- Użytkownik
- Auto:: OCTAVIA III CKFC
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
i tak i nie...Evo12 pisze:Jeśli nagrywales go lub kogo kolwiek innego bez jego zgody (lub nawet informacji o tym) to podlegasz teraz pod prawo karneJacaTouran pisze:
Jak chcesz to możemy tą sprawę sądownie rozwiązać, mam nagrane nasze rozmowy (kochane androidy) . Bez problemu jestem w stanie towszystko odtwirzyć.
http://maszprawo.org.pl/2015/02/czy-moz ... -rozmowcy/
nagranie rozmowy, w której uczestniczymy będzie dopuszczalne, gdy istnieje ku temu racjonalny cel związany z ochroną naszych interesów.
skorzystanie z nagranych rozmów, będzie miało sens w sytuacji, w której druga strona będzie zaprzeczać temu co pierwotnie mówiła.
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Jakoś ominął mnie ten wątek.Damian15 pisze:Tom napisz choc polowe pomocnych postow ktore napisal Jacek na tym forum i wtedy sie wypowiadaj. Nie raz pomagal bezinteresownie a wiadomo ze za takie cos moglby normalnie skasowac pieniadze...
Wystarczy, może wątpiącym, mój przykład 3 warsztaty mędrkowały na temat podwyższonych i falujących obrotów + kopcenia i przeciągającego 2 biegu...
Całe szczęście nie zostawiłem auta w ich łapach!
JacaTouran potrzebował na to (góra!) 20 minut.
Nie spotkałem jeszcze ŻADNEJ OSOBY niezadowolonej z jego pracy.
Na filmiku widać różnicę!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0q2gGAEwwL0&feature=youtu.be[/youtube]
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
No dobrze, a co było przyczyną tych falujących obrotów? Jak udało Wam się ten problem rozwiązać?
- Eljot
- Władca postów
- Kontakt:
Poprawione oprogramowania skrzyni dsg.KriSSo pisze:No dobrze, a co było przyczyną tych falujących obrotów? Jak udało Wam się ten problem rozwiązać?
-
radek19
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię:: radek
- Podziękował: 47 razy
- Otrzymał podziękowań: 31 razy
Latem w Łowiczu robiłem turbo a przy okazji żeby wszystko banglało jak należy Jaca zafundował mi poprawę chipsa (po niedojrzałym chipstunerze) z szacunku dla klienta i pracy całego warsztatu. Autko śmiga i zadowolony jestem.

- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 118 razy
- Otrzymał podziękowań: 700 razy
tzn jak byłes u mnie to juz miałes to poprawione czy jeszcze nie ?Eljot pisze:Poprawione oprogramowania skrzyni dsg.KriSSo pisze:No dobrze, a co było przyczyną tych falujących obrotów? Jak udało Wam się ten problem rozwiązać?
- Eljot
- Władca postów
- Kontakt:
Jeszcze nie.spacewalker pisze:tzn jak byłes u mnie to juz miałes to poprawione czy jeszcze nie ?
Też zwróciłeś na to uwagę.